Copil ţinut sclav în cuşcă la o fermă

Polițiștii și procurorii DIICOT Brașov fac miercuri două percheziții la stâne din județ, unde un copil ar fi fost exploatat prin muncă și ar fi fost ținut într-o cușcă.

CITEŞTE ŞI: Bărbat din Suceava reținut de Poliție pentru că a bătut o oaie

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii DIICOT Brașov, fac miercuri percheziții domiciliare la două așezări pastorale (stână și grajduri), situate în județul Brașov, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și rele tratamente aplicate minorului, informează IGPR.

Adăpostiţi într-o cuşcă

Din cercetările efectuate într-o cauză penală, finalizată prin trimiterea în judecată a trei persoane, a reieșit faptul că, în perioada 2018 – 2022, o victimă minoră ar fi fost exploatată prin obligarea la muncă în condiții deosebit de grele de către o persoană, proprietară a unor stâne situate într-o comună din județul Brașov.

Persoana vătămată minoră ar fi fost agresată, în mod repetat, adăpostită într-o cușcă amenajată la stână, fără minime condiții de igienă și ținută într-o continuă stare de aservire. Audierile în acest caz se vor desfășura la sediul DIICOT Brașov.

La acțiune participă Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române, dar și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.