Cîţu, atac fără precedent: În Guvernul Ciucă există oameni care au făcut propagandă pe bani pentru China!

Fostul premier Florin Cîțu face acuzații extrem de grave, înainte de vizita lui Anthony Blinken în România. Cîțu spune că în Guvernul Ciucă există oameni care au făcut propagandă pe bani pentru China.

CITEŞTE ŞI: Cîţu a luat foc: PSD nu a mișcat în front cât am fost președinte al PNL!

Acuzațiile vin chiar înaintea unor discuții care pot deschide noi oportunități diplomatice pentru România.

„În 2021 am aprobat ordonanța 25 care exclude firmele din China din toate contractele cu statul român. România este singură țară din UE care a luat această decizie. Astăzi vedem că tot mai multe țări, cel mai recent UK, decid să meargă în această Direcţie.

Situaţia economică

Din păcate, în guvernul de astăzi de la București există oameni care au făcut propagandă pe bani pentru China. Când astfel de oameni sunt puși (și acceptați de instituțiile statului) să ia decizii în numele nostru, să nu ne mire că situația economică este dezastruaosa.

Aceasta este încă o diferența majoră cu guvernările liberale din 2020 și 2021. Guvernările liberale nu ar fi permis niciodată ca cineva care a lucrat pentru propagandă chineză să facă parte din echipa guvernamentală. Toate dictaturile au un termen de expirare. Poate se aude și la noi pentru că și aici sunt mulți care prefera un astfel de regim”, scrie Cîțu pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.