Cîţu a luat foc: PSD nu a mișcat în front cât am fost președinte al PNL!

Guvernul PSD ne face prețuri mari ca să dea PIB-ul bine pe hârtie
Foto: Facebook

Anul 2022 rămâne în istorie ca cel mai mare atac al PSD la bunăstarea românilor, afirmă fostul premier Florin Cîțu: „PSD nu a mișcat în front cât am fost președinte al PNL”.

CITEŞTE ŞI: Cîţu a luat FOC: Datele arată clar că românii o duc mai bine fără PSD!

„Un an de guvernare PSD = sărăcirea în masă a românilor! Anul 2022 rămâne în istorie ca cel mai mare atac al PSD la bunăstarea românilor. Marcel Ciolacu și gruparea lui sunt mai nocivi pentru români decât au fost Dragnea și gașca lui. În doar 12 luni PSD a produs cea mai mare rată a inflației, taxe mai mari și mai multe și cele mai mari dobânzi”, scrie pe Facebook Florin Cîțu.

El spune că a averirtzat că măsurile PSD „vor duce la taxe mai mari, explozia prețurilor și a dobânzilor”.

Dezastrul putea fi oprit

„Acest dezastru putea să fie oprit dar interesul românilor nu este pe primul loc pentru toată lumea. Este momentul ca cei care au susținut aceste măsuri să se întrebe dacă a meritat suferința românilor. PSD nu a mișcat în front cât am fost Președinte al PNL. P.S1. După ce MF-PSD prezintă execuția bugetară la 10 luni, o să fie clar pentru toată lumea că explozia prețurilor a fost premeditată de instituții ale statului. Responsabilii trebuie să plătească”, încheie Cîțu.

Guvernul Nicolae Ciucă exercită puterea executivă în România începând cu 25 noiembrie 2021.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here