duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCercetătorul Octavian Jurma acuzaţii DURE: Românii au fost lăsaţi intenţionat să fie...

Cercetătorul Octavian Jurma acuzaţii DURE: Românii au fost lăsaţi intenţionat să fie măcelăriţi de pandemie!

-

Cercetătorul Octavian Jurma acuză guvernanţii că au redus drastic testarea COVID-19 pentru a crea o iluzie că valul 4 a trecut, cu scopul de a introduce măsuri suplimentare de relaxare.

Efectele sunt, spune el, scăderea ratei de vaccinare şi „măcelărirea” românilor de pandemie.

„Cifra zile de 8 noiembrie 2021, este 4,737. Astăzi s-au făcut 4,737 de teste RT-PCR în programul naţional. Mai puţin decât se testa RT-PCR doar în Bucureşti acum un an de către stat. Să vă fie ruşine domnilor şi doamnelor care pretindeţi că reprezentaţi Satul român. Să vă fie ruşine! Testare în bătaie de joc Aceasta testare în bătaie de joc a transformat coborârea naturală din această fază, într-o cădere liberă care induce un fals sentiment de siguranţă în populaţie şi permite clasei politice să continue să pretindă că nu exista urgenţă sanitară în România, că să îşi poate vedea în linişte de urzeala tronurilor. Niciodată manipularea datelor nu s-a făcut aşa de neglijent. Atitudinea de dispreţ a politicienilor faţă de suferinţa populaţiei se reflectă în exhibiţionismul sinistru pe care îl oferă acum datele oficiale care vin de la guvern. Chiar şi aşa, cu această scăderea exagerat de rapidă a numărului de cazuri, tot ne aflăm la un nivel peste vârful valului 2.

CITEŞTE ŞI: Medicul Octavian Jurma avertizează: Vaccinaţi-vă oameni buni ca să nu vă trebuiască îngrijire medicală de nici un fel în săptămânile care urmează

Numărul de decese de 4 ori mai mare

Numărul de cazuri de săptămână trecută (1-7 noiembrie 2021) este de 58,851 aproape acelaşi cu cel de acum exact un an din vârful valului 2, când am înregistrat 57,088 cazuri noi în săptămână 2-8 noiembrie 2020. Din păcate însă numărul de internări în spitale şi AŢI este aproape dublu faţă de aceeaşi săptămână a anului trecut, iar numărul de decese este de aproape 4 ori mai mare (2,951 decese săptămână trecuta faţă de 812 decese anul trecut în aceeaşi săptămână). Iar numărul de decese este deja puternic subestimat de câteva săptămâni.

Valul 4 nu a trecut

Iluzia intens promovată de la cele mai înalte nivele ale statului că valul 4 a trecut, se reflectă deja în scăderea rătei de vaccinare, scăderea gradului de conformare şi justifica amânarea adoptării certificatului verde precum şi adoptarea prematură a unor măsuri de relaxare. Deschiderea şcolilor este prin definiţie o măsură de relaxare, odată ce au fost închise ca măsură de restricţie. Singurul motiv pentru care se deschid şcolile în ciuda incidentei uriaşe în care încă ne aflam este pregătirea pentru măsurile de relaxare care vor urma cu certitudine în succesiune rapidă sub diferite pretexte, mai ales a cluburilor. Este un episod de infamie care este încă abia la debut, dar care vă rămâne în istoria României dar şi a istoriei mondiale, pentru că nici un alt guvern nu şi-a lăsat poporul măcelărit de pandemie aşa cum este lăsat poporul nostru. Daca bătălia pentru valul 4-Delta a fost pierduta la finalul valului 3-Alpha, acum pierdem bătălia pentru valul 5.”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...