luni, iulie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMedicul Octavian Jurma avertizează: Vaccinaţi-vă oameni buni ca să nu vă trebuiască...

Medicul Octavian Jurma avertizează: Vaccinaţi-vă oameni buni ca să nu vă trebuiască îngrijire medicală de nici un fel în săptămânile care urmează

-

Medicul și cercetătorul Octavian Jurma trage un semnal de alarmă în urma situației grave cu care se confruntă spitale din Iași. Octavian Jurma a relatat, pe Facebook, ce se întâmplă în spitale din cauza lipsei de oxigen.

„Rămânem şi fără oxigen, cel mai important medicament care face zilnic diferenţa dintre viaţă şi moarte pentru mii de bolnavi de COVID-19 în toată ţara. Încă o «surpriză» evidentă încă din septembrie când autorităţile au decis să lase epidemia de COVID-19 să evolueze liber până la potențialul său maxim posibil şi ne-am angajat în scenariul indian”, avertizează Octavian Jurma, pe Facebook.

„Coşmarul din spitale va mai continua încă 2 săptămâni”

„Coşmarul din spitale va mai continuă încă 2 săptămâni, în ciuda faptului că numărul de cazuri noi a început deja să scadă accelerat. Iluzia siguranţei este acum mai periculoasă decât oricând”, a avertizat Octavian Jurma.

Acesta crede că „situaţia este complicată şi din cauza nepriceperii din sistemul de administraţie publică. „Dacă ar fi după capul prefectului de Iași, bun îi şi oxigenul tehnic (cel folosit la tăiere şi sudură în industrie). Important e să putem spune că «avem tot ce ne trebuie».

Normal că dacă nu ai apă curată e bună şi aia de baltă dacă alternativa e moartea. Dar riscurile sunt majore. Aşadar vaccinaţi-vă oameni buni ca să nu vă trebuiască îngrijire medicală de nici un fel în săptămânile care urmează. E sigurul tratament care va ţine departe de formele grave de boală şi de ATI”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Sute de blocuri rămân din nou fără apă caldă în Capitală!

0
Sute de blocuri din cinci sectoare ale Capitalei rămân în perioada următoare fără apă caldă. CITEŞTE ŞI: Piedone, atac dur împotriva lui Nicușor Dan: „Păcăliciule, încep să apară nenorocirile minciunilor pe care le-ai vomitat în campania electorală!” Termoenergetica anunță că...