Cât câștigă o educatoare în Germania

FOTO: FeeLoona/Pixabay.com
FOTO: FeeLoona/Pixabay.com

O agenție federală de muncă din Germania caută în România 15 educatoare. Locurile de muncă sunt în Stuttgart.

Potrivit anunțului, angajatorul dispune de peste 200 de centre de ingrijire de zi pentru copii de diferite categorii de varsta, de la 8 saptamani la 14 ani, case de studenti si scoli primare.

„Se solicită studii încheiate în pedagogie de grădiniță, științe educaționale, socio-psihopedagogie sau învățământ preșcolar; experiență de lucru cu copiii cu vârstă cuprinsă între 6 luni și 6 ani; disponibilitate de a învață intensiv limba germană; disponibilitate de a participa la un curs de recertificare profesională, în vederea echivalarii calificării obținute în altă țară; capacitatea de a răspunde nevoilor/intereselor individuale ale copiilor; responsabilitate și capacitatea de a lua decizii”, mai scrie în anunțul de angajare.

Se cere cunoașterea limbii germane, nivelul B2. Însă, candidații care nu au acest nivel vor beneficia gratuit de cursuri.

Salariul oferit incepe de la 2682,35€ brut/luna, in functie de nivelurile de grupa si de experienta profesionala, cu recunoasterea calificarii de nivel 2 – 3086,91€ brut/luna, a calificarii de nivel 3 – 3300,62€ brut/luna. Un nivel suplimentar poate creste salariul pana la 3909,19€ brut/luna, in functie de experienta profesionala.

Se ofera bonus anual, salarizare peste grila standard; Locuri de muncă in crese si gradinite; Se ofera o gama larga de posibilitati de perfectionare si de promovare pana la grade de specialitate si de conducere; Se ofera cazare pentru personal la preturi rezonabile; Abonament lunar cu reducere mare pentru mijloacele de transport; Sunt puse la dispozitie persoane de contact pentru sprijin in vederea integrarii.

Durata contractului de muncă este de 12 luni, iar după recunoașterea profesională va deveni permanent. Mai multe detalii găsiți pe site-ul ANOFM.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here