Un român a fost bătut până la inconștiență de colegii de muncă din Germania. E acuzat de o faptă gravă

FOTO: reportyorym/Pixabay.com
FOTO: reportyorym/Pixabay.com

Un român de 38 de ani a încercat să violeze o tânără de 20 de ani alături de care locuia într-un cămin pentru muncitori din fabrica din Bretten, districtul Karlsruhe. Bărbatul a fost zdrobit în bătaie de colegii săi de muncă până la sosirea poliţiştilor.

Românul a ajuns în stare gravă la spital. Potrivit Poliţiei, bărbatul ar fi încercat să o determine pe femeia în vârstă de 20 de ani să întreţină relaţii sexuale sub ameninţarea unui cuţit într-un adăpost pentru muncitorii din fabrica din Bretten, districtul Karlsruhe, în Baden-Württemberg.

„Tânăra a opus rezistenţă şi a reuşit să fugă la început spre bucătărie”, au precizat reprezentanţii Poliţiei germane.

Bărbatul de 38 de ani a urmărit-o şi a împins-o, iar aceasta a căzut şi s-a lovit într-un geam de la uşa bucătăriei. Femeia a suferit mai multe tăieturi în urma incidentului. Mai mulţi locatari ai căminului au aflat ce s-a întâmplat şi l-au luat la bătaie pe român. La sosirea poliţiştilor, acesta era grav rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni.

Un judecător de instrucţie a emis un mandat de arestare pe numele bărbatului de 38 de ani, iar acesta a fost transportat ulterior la un spital judiciar.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here