O nouă metodă de escrocherie. Cum a fost lăsată fără bani o femeie pe stradă

O nouă metodă de escrocherie a apărut în România. O femeie din Bucureşti a postat un mesaj pe o reţea de socializare, în care le dezvăluie oamenilor ce a păţit în Sectorul 4.

Ea a publicat şi două fotografii cu aşa zisul escroc. O întâmplare din Bucureşti a fost semnalată pe un grup de Facebook numit „Cartierul & Parcul Tineretului”.

O femeie susține că a apărut un nou tip de înșelătorie. Potrivit acesteia, un bărbat de aproximativ de 50 de ani a abordat-o şi a spus că este libanez. El a rugat-o să îi arate o bancnotă românească,  motivând că nu ştie cum arătă banii noştri.

Femeia şi-a dat seama că ar putea fi victima unui posibil escroc şi a plecat mai departe. În urma ei, bărbatul a discutat cu o doamnă mai în vârstă, iar femeia a avertizat-o să nu scoată banii. În acel moment, bărbatul care s-a dat drept libanez s-a făcut nevăzut, potrivit bzi.ro.

„Dragi vecini, doresc să semnalez un caz trăit acum 2 zile. În faţă la Mega Image Tineretului, un individ în jur de 50 de ani, m-a oprit să mă roage într-o engleză stricată să îi spun unde este Piaţa Unirii. Că este libanez şi vrea să schimbe nişte bani.

Mi-a arătat o bancnotă roşie şi m-a rugat să îi arăt şi eu o bancnota românească. Că nu ştie cum arătă banii de la noi. I-am spus că nu am şi am plecat. Pentru că mi-am amintit de o metodă practicată acum câţiva ani.

Le arăţi banii şi îţi smulg portofelul sau bancnota şi dispar. După câteva minute m-am uitat în spate şi am văzut că a  abordat o altă doamnă, mai în vârstă.

Am strigat să nu îi dea banii, că acelaşi lucru a încercat şi cu mine. Iar individul a dispărut în gang. D-na mi-a mulţumit, că era singurii săi bani, o bancnota de 50 de lei. Am apucat să îl fotografiez pentru a avertiza şi pe alţii. Atenţie mare că ni s-au întors „valorile”, a scris Magdalena Sibinescu pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here