BRAŞOV: Cursuri gratuite la AJOFM

Piața Sfatului Brașov

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Brașov organizează șapte cursuri gratuite de calificare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la AJOFM Brașov.

Cinci dintre cursuri sunt pentru cei care au studiile minime de 10 clase sau chiar mai puțin.

„Urmează să organizeze curs de agent de securitate. Durata acestuia este de 3 luni de zile și sunt necesare studii minime. Ajutor de bucătar, durata acestui curs este de 2 luni de zile și este necesar ca persoanele care doresc să se înscrie să aibă învățământul primar. De asemenea, pentru coafor, cursul este de 6 luni și sunt neceasare studii minime; lucrător în comerț, durata cursului este de 3 luni și este necesar să aibă învățământul gimnazial. Pentru sudor, durata este mai mare de 6 luni de zile, pentru că necesită o aprofundare a cunoștințelor. Sunt necesare studii minime obligatorii”, a explicat  directorul executiv al AJOFM Brașov, Liliana Dragomir.

În cazul celor care au Bacalaureatul, pot urma un curs de două luni de contabili sau unul de inspectori în sănătatea și securitatea muncii, tot de două luni, dacă au urmat un liceu tehnologic, informează RADIO ROMÂNIA BRAŞOV.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here