Bode a dat din nou în judecată Universitatea Babeş Bolyai! Vrea musai să scape de plagiat

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a dat din nou în judecată Universitatea „Babeș-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca, iar de această dată cere anularea hotărârii prin care Comisia de Etică s-a autosesizat pentru a-i anula teza de doctorat.

CITEŞTE ŞI: Bode a RĂBUFNIT la moţiunea împotriva sa: Un atac politic, concertat, de câteva luni de zile, împotriva mea!

Procesul – al doilea împotriva UBB – a fost deschis la Tribunalul Sălaj.

Între timp, a fost înregistrat și recursul în primul proces intentat UBB – pe care Lucian Bode l-a pierdut – la Curtea de Apel Cluj, însă nu s-a stabilit un termen de judecată.

Critici

„Interesant este că plagiatorul dovedit Bode nu a dat totuși în judecată UBB pentru a cere anularea hotărârii prin care Comisia de Etică a decis că teza sa e plagiată, iar eu aș zice că nici nu o va face pentru că ar trebui să arate în fața instanței că teza sa este una originală, ceea ce e imposibil.
De altfel, plagiatorul dovedit Bode avea opțiunea să mă dea și pe mine în judecată pentru că l-am denigrat spunând că teza lui e plagiată. Nu a facut-o și nu o va face din același motiv: cum ar putea să demonstreze în fața unei instanțe că nu a plagiat?”, scrie Emilia Șercan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.