Bode a RĂBUFNIT la moţiunea împotriva sa: Un atac politic, concertat, de câteva luni de zile, împotriva mea!

Ministrul de Interne, Lucian Bode a declarat luni că s-a prezentat în faţa colegilor deputaţi să explice semnatarilor aşa-zisei moţiuni, să înţeleagă, care sunt raţiunile în spatele acestui atac politic, concertat, de câteva luni de zile, împotriva sa.

CITEŞTE ŞI: Moțiune împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode, depusă de USR și Forţa Dreptei

Bode arată că a constatat că această moţiune nu are nicio legătură cu Regulamentul Camerei, care prevede că o moţiune simplă să fie depusă de un minimum de 50 de deputaţi, pe chestiuni ce ţin de politică internă, iar Ministerul Afacerilor Interne este menţionat în această moţiune o singură dată, în schimb numele unui jurnalist şi a USR sunt menţionate de 12 ori.

„Am răspuns astăzi unei solicitări regulamentare, democratice, a Camerei Deputaţilor şi m-am prezentat în faţa colegilor deputaţi să explic atât cât pot semnatarii aşa-zisei moţiuni să înţeleagă, care sunt raţiunile în spatele acestui atac politic, concertat, de câteva luni de zile, împotriva mea”, a spus Bode.

Activitate comună

El a arătat că astăzi, deşi ar fi trebuit să fie prezent la o activitatea comună cu Republica Moldova, în Vama Albiţa, unde pentru prima dată în istoria colaborării vor putea institui coordonare şi controale comune, în punctele de trecere a frontierei, a anulat această activitate şi este prezent în faţa colegilor săi parlamentari.

„Eu o să le transmit semnatarilor în special a moţiunii, punctul meu de vedere, pe fiecare argument pe care ei l-au găsit de cuviinţă acolo (..) Am constatat că această moţiune nu are nicio legătură cu Regulamentul Camerei, care prevede că o moţiune simplă să fie depusă de un minimum de 50 de deputaţi, pe chestiuni ce ţin de politică internă. Ministerul Afacerilor Interne este menţionat în această moţiune o singură dată, în schimb numele unui jurnalist şi a USR sunt menţionate de 12 ori”, mai afirmă Bode.

USR şi Forţa Dreptei au anunţat lunea trecutp, în prima zi a sesiunii parlamentare, că depun moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.