Bestia din Caracal a cerut ACHITAREA! Judecătorii iau decizia în septembrie

Gheorghe Dincă este principalul suspect al crimelor de la Caracal

Magistraţii Tribunalului Olt au amânat pentru 9 septembrie pronunțarea sentinţei în „dosarul Caracal”, în care Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit, violat şi ucis pe adolescentele Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în 2019.

CITEŞTE ŞI: Mașina cu care Gheorghe Dincă le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, scoasă la vânzare

La ultimul termen, Dincă a cerut să fie achitat pentru dublul omor.

La mai bine de trei ani de la dispariția Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu, magistraţii Tribunalului Olt erau aşteptaţi vineri să dea un verdict în „dosarul Caracal”, în care Gheorghe Dincă este acuzat de DIICOT că le-a ucis pe cele două adolescente. Verdictul a fost amânat pentru la toamnă, urmând să fie dat pe 9 septembrie.

Ultimul termen

La ultimul termen, care a avut loc pe 16 iunie, Gheorghe Dincă a cerut instanţei să fie condamnat „pentru orice infracţiune, mai puţin pentru omor” şi a susţinut că nu există probe care să arate că el le-ar fi ucis pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu. Nu de aceeaşi părere a fost avocatul său, numit din oficiu, care a cerut instanţei pedeapsa maximă pentru Dincă, pentru că, potrivit propriei pledoarii, „din probele aflate la dosar rezultă că el le-a omorât pe cele două fete”. În acord cu avocatul apărării a fost şi procurorul de şedinţă Alexandru Dragomir, şeful DIICOT Olt, care a cerut ca Gheorghe Dincă să fie condamnat la 30 de ani de închisoare, maximumul pe care l-ar putea primi, având în vedere că a împlinit 69 de ani.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here