Mașina cu care Gheorghe Dincă le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, scoasă la vânzare

sursa: anabi.just.ro

Mașina cu care Dincă le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu este scoasă la vânzare. Familia Luizei Melencu contestă la Tribunalul Olt vânzarea a două autovehicule aparţinând lui Gheorghe Dincă.

Contestaţia a fost înregistrată la Tribunalul Olt pe 17 iunie şi se va judeca marţi, în prezenţa inculpatului Gheorghe Dincă şi a familiei Luizei Melencu, potrivit Agerpres.

Potrivit anunţurilor de licitaţie postate pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, sunt scoase la vânzare un autoturism nefuncţional, evaluat la 1.033 lei, şi o furgonetă nefuncţională, evaluată la 5.017 lei, ambele având interiorul demontat şi deteriorat, iar locul de predare este oraşul Drăgăneşti-Olt.

Autoturismul este un Renault Megane din 2006, de culoare gri, având un rulaj de 252.481 de kilometri, iar licitaţia se desfăşoară în perioada 22 – 24 iulie.

O furgonetă albă Fiat Ducato, cu rulaj de peste 250.000 de kilometri, care ar fi aparţinut tot lui Gheorghe Dincă, este de asemenea scoasă la vânzare, iar licitaţia ar urma să se desfăşoare în perioada 7-9 iulie.

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu – în locuinţa sa din Caracal.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here