Beizadeaua Victoraş Micula poate ajunge la PUŞCĂRIE! Procurorii cer arestarea lui după ce a plecat în Elveţia

Milionarul Victoraș Micula ar putea fi arestat în lipsă după ce a fost trimis în judecată în dosarul în care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor îl acuză că a accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne și a participat la o percheziţie cu cagulă și geacă de poliţist.

În acelaşi dosar au fost trimişi în faţa instanţei şi patru subofiţeri de la Poliţia municipiului Oradea, între care unul e pensionar. Procurorii cer arestarea lui, iar termen în acest sens este pe data de 28 decembrie!

Victoraș Micula este acuzat de instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, două fapte de acces ilegal la un sistem informatic şi uzurpare de calităţi oficiale.

Cei patru poliţişti trimişi în judecată alături de Micula sunt:

Ovidiu Iovian Vaida – acuzat de complicitate la uzurpare de calităţi oficiale;

Claudiu Rengle – în prezent pensionar, acuzat de abuz în serviciu;

Camelia Erdei – căreia i se impută acces ilegal la un sistem informatic, divulgarea informaţiilor secrete de serviciu, dar şi complicitate la două fapte de acces ilegal la un sistem informatic;

Alin Claudiu Zanca – acuzat de complicitate la instigare la acces ilegal la un sistem informatic, complicitate la instigare la divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice şi abuz în serviciu.

În cauză sunt incluse mai multe incidente care îl au ca protagonist pe Micula jr. şi care, adunate, dezvăluie modul în care cei patru poliţişti au devenit părtaşi la fărădelegile tânărului milionar.

În cazul agentului Ovidiu Vaida, de pildă, procurorul îi impută că în noaptea de 16/17 noiembrie 2018 i-a făcut lui Victor Micula hatârul de a-l lua într-o acţiune de prindere în flagrant a unui interlop, Alin Mărginean, bănuit că a urcat drogat la volan.

Camelia Erdei este acuzată că i-a dat informaţii, dar şi că l-a lăsat să acceseze persona baza de date a MAI, în timp ce Alin Zanca şi Claudiu Rengle, ultimul pensionat între timp, sunt acuzaţi că au abuzat de funcţii şi l-au „iertat” de o amendă atunci când a intrat cu bolidul pe pietonala Vasiel Alecsandri din Oradea, punându-i în pericol pe trecători.

Victoraș Micula stă de aproape jumătate de an într-un hotel de lux din Elveţia. Micula a devenit din nou vedetă în online, şocând cu filmuleţe care mai de care mai excentrice. Într-unul dintre ele, bihoreanul apare în timp ce spăla roata mașinii sale Lamborghini Urus, de aproximativ 250.000 euro, cu două tipuri de șampanii, dintre cele mai scumpe.

Altele arată petreceri pe ritm de manele plăsmuite de „trubadurul său de curte”, Dani, zis şi Prinţul Banatului, sau așa-zise lecții online de antreprenoriat date de Victoraș Micula pe Youtube, unde şi-a momit ascultătorii cu concursuri cu premii în bani, ba chiar a amenințat cu crearea unui nou partid, evident, unul de români patrioți, care să revoluționeze politica autohtonă.

CITEȘTE ȘI Criza politică se adânceşte: PSD refuză CONSULTĂRILE de la Cotroceni!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.