AUR, atac la Gabriela Firea: Joacă la două capete!

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic „la două capete” şi să se retragă de pe lista PSD – PNL pentru alegerile europarlamentare.

CITEŞTE ŞI: Firea: Jumătate dintre locuitorii Capitalei se spală cu apă încălzită la ibric!

„De la reporter la moderator şi prezentator TV, de la „decât politician, mai bine casnică” la purtător de cuvânt, astăzi Gabriela Firea nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar de Bucureşti sau europarlamentar.

Pentru că în acest moment este unul dintre numele aruncate pe piaţă de PSD drept candidat la Primăria Generală, dar se regăseşte încă pe lista de candidaturi la alegerile europarlamentare, firesc este să aleagă şi să renunţe la una dintre ele, ori la ambele, dacă ar avea decenţa de a ieşi din scenă după dezvăluirile privind „azilele groazei””, afirmă miercuri Enache, într-o declaraţie de presă.

Când va fi validată candidatura Gabrielei Firea

Potrivit lui Enache, Firea ar trebui să îi urmeze exemplul, în contextul în care chiar el a renunţat la candidatura de la europarlamentare pe lista AUR pentru a se concentra pe cea de la Primăria Capitalei.PSD va valida, săptămâna viitoare, în forurile statutare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, a declarat, marţi, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat marţi că decizia ca PSD şi PNL să meargă cu proprii candidaţi la Primăria Capitalei a fost „dificilă”, dar este soluţia corectă şi a afirmat că Gabriela Firea este cea mai bună alegere pentru bucureştenii care „îşi doresc mai puţin spectacol, dar mai multe soluţii la problemele zilnice cu care se confruntă”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.