miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăFirea: Jumătate dintre locuitorii Capitalei se spală cu apă încălzită la ibric!

Firea: Jumătate dintre locuitorii Capitalei se spală cu apă încălzită la ibric!

-

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, lansează un atac la adresa primarului Nicușor Dan, după ce ELCEN a anunţat o avarie majoră la reţeaua de termoficare operată de Termoenergetica. „Jumătate dintre locuitorii Capitalei au motive să-i spună <Mulțumesc> actualului primar general! Se spală cu apă încălzită la ibric!”, a transmis Firea.

„3.700 de blocuri, cele mai multe în sectorul 6, nu au apă caldă! Mai e şi frig afară! Este una dintre cele mai mari avarii din ultimii ani, iar două dintre cele patru CET-uri s-au oprit. Ce face primarul general în acest timp? Ce știe cel mai bine când apare o criză: nimic! E bine, totuși, că se laudă cu kilometri peste kilometri de țevi vechi înlocuite, cu șantiere deschise din banii europeni munciți de noi”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Senatoarea PSD a ținut să precizeze că „din 2016 până în 2020 s-au modernizat cu bani de la bugetul local 304 km de rețea, dintre care 67 km din rețeaua primară, 237 km din rețeaua secundară. Cu doi ani compania în insolvență și alți doi ani cu bugetul primăriei tăiat la jumătate!”.

„Nicușor Dan mai bine le-ar reaminti bucureștenilor care nu au apă caldă cine a muncit pentru cele 300 milioane de euro fonduri europene, când a fost semnat contractul și de ce a început el lucrările abia după trei ani!”, a mai spus Firea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă, scandal cât casa după ce e la un pas de a nu mai intra în PE: Au furat voturi!

0
Am putea asista la o răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare. Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă la Ambasada Rusiei după ce a câştigat un mandat de europarlamentar România are...