vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAnunț de ultimă oră: Câte persoane s-au vaccinat în Capitală

Anunț de ultimă oră: Câte persoane s-au vaccinat în Capitală

-

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat că joi va fi atins pragul de 1,1 milioane de bucureşteni vaccinaţi cu cel puţin o doză de vaccin, aproape 700.000 având şi rapelul efectuat.

Întrebat despre ţinta de vaccinare asumată de autorităţi pentru 1 iunie, prefectul a precizat că va fi dificil de atins, dar nu imposibil.

CITEȘTE ȘI:

Combinatul siderurgic Liberty Galați a început vaccinarea anti-COVID a angajaților

”Mâine va fi atins pragul de 1,1 de bucureşteni care vor fi vaccinaţi cu cel puţin o doză”, a afirmat, miercuri, prefectul Capitalei, Alin Stoica, precizând că aproape 700.000 sunt vaccinaţi cu două doze.

Accelerarea

Prefectul a precizat că va fi necesară accelerarea vaccinării.

”Va trebui să acelerăm un pic rata de atragere a celor care până acum erau nehotărâţi, astfel încât să avem din ce în ce mai mulţi oameni care se vaccinează cu prima doză”, a mai declarat prefectul.

Întrebat despre ţinta de 5 milioane de persoane vaccinate la 1 iunie, pe care au avansat-o autorităţile, Alin Stoica a afirmat: „Este o ţintă, să spunem, dificil de atins, dar nu imposibil de atins. Dar e dificil, într-adevăr”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...