Combinatul siderurgic Liberty Galați a început vaccinarea anti-COVID a angajaților

vaccin

LIBERTY Galați a început vaccinarea anti-COVID a angajaților. Imunizarea se face cu Pfizer, la o unitate medicală din municipiul Galați. Până în prezent, peste 500 de angajați și-au exprimat intenția de a primi vaccinul prin intermediul serviciul facilitat de companie

Campania de vaccinare, cu utilizarea serului Pfizer BioNTech, se va desfășura la o unitate medicală din municipiul Galați. Zilnic, până la 25 de angajați vor fi transportați pentru a fi vaccinați, sub supravegherea unor profesioniști de medicină și de securitate și sănătate în muncă ai companiei

„Până în prezent, peste 500 de angajați și-au exprimat intenția de a primi vaccinul prin intermediul serviciul facilitat de companie. Cu toate acestea, este de așteptat ca – odată ce programul va începe – să adere mai mulți, astfel încât înscrierea în program va rămâne deschisă”, au anunțat reprezentanții LIBERTY Galați.

LIBERTY Steel Group face parte din Alianța GFG, o grupare internațională de întreprinderi și investiții deținută de Sanjeev Gupta și familia sa. Alianța este structurată în trei piloni industriali de bază: LIBERTY Steel Group, ALVANCE Aluminium Group și SIMEC Energy Group, independenți unul de altul, însă uniți prin valori comune și având scopul de a crea un viitor durabil pentru industrie și societate. GFG Alliance are 35.000 de angajați în 10 țări și are venituri de 20 miliarde dolari SUA.

LIBERTY Galați este cel mai mare combinat siderurgic integrat din România, cu o forță de muncă de circa 6.800  de oameni și o capacitate de producție actuală de aproximativ 2 milioane de tone de oțel pe an pentru clienți din domeniul construcțiilor, naval, petrolier și gaze, precum și cel al producției de energie regenerabilă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.