Alertă în Marea Neagră: Poliţia de Frontieră a incerceptat o ambarcaţiune suspectă!

fOTO SURSA. SEA. PIXIBAY,COM

Poliţiştii de frontieră de la Garda de Coastă au descoperit, joi dimineață, lângă Costineşti, o ambarcaţiune suspectă ce venea din Turcia, în care se aflau peste 50 de migranți.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagră – SCOMAR au detectat, în apele teritoriale româneşti, o ambarcațiune suspectă, care naviga spre țărmul României.

CITEŞTE ŞI: Avertismentul lui Dâncu: Marea Neagră este blocată, există și informații legate de existența unor câmpuri de mine!

Pentru că barca era supraaglomerată, neechipată cu mijloace de salvare pentru toate persoanele aflate la bord, fiind posibil ca persoanele care asigură conducerea acesteia să nu aibă pregătirea necesară, viața persoanelor aflate la bord era pusă în pericol.

Misiune a Poliţiei de Frontieră

Astfel, după interceptarea ambarcațiunii, misiunea Poliţiei de Frontieră a devenit de salvare a vieții omenești pe mare.

Ambarcaţiunea va fi adusă în Portul Constanţa, persoanele depistate urmând să fie preluate de către poliţiştii de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

Cercetările vor fi derulate de poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.