sâmbătă, iunie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAcuzat că ia bani de la ruşi, George Simion a RĂBUFNIT: Sunteţi...

Acuzat că ia bani de la ruşi, George Simion a RĂBUFNIT: Sunteţi o biată caricatură!

-

Un scandal de proporții a izbucnit în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterile asupra legii privind finanțarea partidelor politice.

Președinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, Pavel Popescu, susține că partidul AUR și George Simion nu primesc cotizații și sunt finanțați direct de către Rusia.

CITEŞTE ŞI: George Simion, interzis la filmări în Parlament: CCR a decis!

„Faceți tot posibilul să vă distanțați de finanțările ruse, banii rusești pe care îi primiți, așa, pe neveu. În curând vor apărea și dovezi ale finanțărilor dumneavoastră”, a spus Pavel Popescu.

Simion donează banii pentru cauze umanitare

În replică, George Simion a spus că aceste acuzații sunt total nefondate și vin din cauza faptului că este singurul parlamentar care își donează 90% din indemnizația lunară pentru diverse cauze umanitare.

„Domnule Pavel Popescu sunteți o biată caricatură care s-a nimerit, din greșeală, la Comisia de Apărare, în funcția de președinte. Sunteți o caricatură și o să vă demonstrez lucrul ăsta”, a spus George Simion.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...