luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalGeorge Simion, interzis la filmări în Parlament: CCR a decis!

George Simion, interzis la filmări în Parlament: CCR a decis!

-

Gabriel Andronache, liderul grupului parlamentar al deputaţilor PNL, anunță că noile sancţiuni din Regulamentul Camerei Deputaţilor au fost declarate constituţionale de către Curtea Constituţională.

Astfel, pentru injurii, violenţă fizică sau verbală, hărţuirea colegilor cu telefonul sau pentru punerea în pericol a bunei funcţionări a autorităţii publice legislative parlamentarii pot rămâne fără jumătate din indemnizaţie, pot fi evacuaţi din sala de şedinţe şi pot rămâne fără logistică la nivelul grupului parlamentar pentru o perioadă de 6 luni.

CITEŞTE ŞI: George Simion, în lacrimi! Doliu în AUR: A fost un mare patriot…

„Agresivii din Parlament vor putea fi sancţionaţi pe măsura comportamentului lor impardonabil”, spune Andronache.

Suspendaţi până la 6 luni

Liderul deputaţilor PNL afirmă că, „de acum pentru injurii, violenţă fizică sau verbală, hărţuirea colegilor deputaţi cu telefonul sau pentru punerea în pericol a bunei funcţionări a autorităţii publice legislative parlamentarii pot rămâne fără jumătate din indemnizaţie, pot fi evacuaţi din sala de şedinţe, pot rămâne fără logistică la nivelul grupului parlamentar pentru o perioadă de 6 luni.
„Sunt, în sfârşit, instrumente adecvate pentru a elimina haosul din ultimele luni existent în sala de şedinţe şi pentru a readuce conduita parlamentară în limitele decenţei! Îi incurajăm pe colegii senatori să îşi modifice Regulamentul! Chiar e necesar!”, a mai scris Andronache.

Mai multe modificări

În februarie, deputaţii au votat mai multe modificări propuse la Regulamentul Camerei, în urma agresiunii liderului AUR George Simion, la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu, de la dezbaterea moţiunii simple.
Propunerile venite din partea partidelor prevedeau interzicerea filmărilor live în plen precum şi expunerea de bannere, iar injuriile şi calomniile, la adresa aleşilor, se pedepseşte cu evacuarea dfin sală şi cu tăierea indemnizaţiei precum şi a dreptului de a vorbi în plen.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...