Rezultatele Simonei Halep și Gabrielei Ruse la Birmingham

Simona Halep
Simona Halep a câştigat finala marelui turneu de la Wimbledon

Simona Halep, locul 20 WTA şi favorita numărul 2 în turneul de 250 de puncte de la Birmingham, a învins-o ieri în turul întâi pe tenismena ucraineană Lesia Tsurenko, jucătoare aflată pe locul 116 WTA.

Halep s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-4 şi s-a calificat în turul al doilea. Tenismena din România a început cu break primul set şi apoi a continuat în acelaşi mod, adjudecându-l cu 6-1.

În setul secund, Simona Halep a fost condusă cu 3-1, dar a reuşit să revină şi să se impună cu 6-4, după 47 de minute.Tsurenko a primit îngrijiri medicale la vestiare, când scorul era 3-3.

În turul al doilea, Halep va juca împotriva britanicei Harriet Dart, locul 100 mondial.

Cele două tenismene s-au mai întâlnit o dată, în 2020, la Australian Open, iar victoria a revenit româncei.

Ruse, victorie la limită

Gabriela Ruse (53 WTA) s-a calificat, luni seara, în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 250 de la Birmingham (Anglia), dotat cu premii totale de 251.750 de dolari, după ce a trecut în două seturi, 7-6 (8/6), 7-6 (14/12), de chinezoaica Qiang Wang (146 WTA).

În runda următoare, Ruse, care s-a impus luni după un meci de două ore, va evolua cu învingătoarea partidei dintre Jana Fett (Croaţia, 262 WTA) şi Shuai Zhang (China, 54 WTA, favorită nr.8).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.