Simona Halep povestește despre atacul de panică pe care l-a suferit

Emil Boc șef de galerie Simona Halep devine cetățean de onoare

Simona Halep a declarat că a suferit un atac de panică în timpul meciului de tenis câştigat de chinezoaica Qinwen Zheng, cu 2-6, 6-2, 6-1, joi, în turul al doilea la Roland Garros.

Fostul lider mondial a chemat medicul în setul al treilea al partidei de la Paris şi a acuzat vizibile probleme respiratorii. „A fost doar un atac de panică, se mai întâmplă”, a declarat după meci fosta campioană de la Roland Garros din 2018.

„Nu am ştiut ce să fac, pentru că nu le am des. Nu înţeleg de ce s-a întâmplat, deoarece conduceam şi jucam bine. Mi-am pierdut cumpătul, nu mă puteam concentra. Mi-a fost greu după meci, însă acum sunt bine. Mi-am revenit şi mi-am învăţat lecţia după acest episod. Nu a fost nimic periculos, după părerea mea”, a mai spus Halep.

„Asta este, s-a întâmplat, trebuie să accept acest lucru. E ceva normal, toate lumea are atacuri de panică. Va fi mai bine data viitoare, cu siguranţă. Nu mi se întâmplă de obicei aceste lucruri, aşa că a fost ceva nou pentru mine!, a adăugat Halep, numărul 19 mondial.

„Acum ştiu cum e să ai un atac de panică”

Halep a revenit în cursul nopţii cu o postare pe Instagram în care a subliniat că ultimele 18 luni au fost foarte dificile din punct de vedere fizic şi emoţional.

„Rezultatele sunt dificile, bineînţeles, pentru că aşteptările sunt mari. Sunt câştigătoare de Mare Şlem, fost număr unu mondial şi toată lumea se aşteaptă să câştig. Însă nimic nu trebuie luat de-a gata. Pentru a putea escalada cel mai înalt munte din tenis din nou am nevoie de timp şi de multă muncă. Nu există în personalitatea mea să renunţ, aşa că mâine este o nouă zi şi voi fi pregătită să o iau de la capăt! Apropo, acum ştiu cum e să ai un atac de panică; nu e uşor de gestionat, dar l-am depăşit şi zâmbesc din nou!”, a concluzionat fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here