Grindeanu: Încă un pas pentru construcția Variantei Ocolitoare Timișoara Vest!

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță un pas important pentru construcția Variantei Ocolitoare Timișoara Vest.

„Încă un pas pentru construcția Variantei Ocolitoare Timișoara Vest! Am transmis astăzi la ANAP, spre validare, documentația necesară lansării licitației pentru proiectarea și construcția Variantei Ocolitoare Timișoara Vest”, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Potrivit sursei citate, după semnarea contractului, antreprenorul va avea la dispoziție 30 de luni (6 luni proiectare și 24 de luni execuție) pentru finalizarea lucrărilor.

„În lungime de aproximativ 14 km, aceasta va fi construită la profil de drum național cu două benzi pe sens și va avea un impact important atât pentru economia județului Timiș, cât și pentru cea a municipiului Timișoara.

După validarea documentației de atribuire, CNAIR va putea publica Anunțul de Participare aferent contractului pentru execuția lucrărilor, în cadrul căruia se va stabili și data de depunere a ofertelor”,a  adăugat Grindeanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.