marți, iunie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăGrindeanu: Exclud ca un candidat independent să poată să intre în turul...

Grindeanu: Exclud ca un candidat independent să poată să intre în turul doi fără să fie susţinut

-

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că în anul electoral care va urma va conta foarte mult structura de partid. ”Exclud ca un candidat independent să poată să intre în turul doi fără să fie susţinut”, a declarat Grindeanu. 

”Eu cred că va conta foarte mult structura de partid. Eu cred că va conta foarte mult acest lucru inclusiv la alegerile prezidenţiale, indiferent când vor fi acestea. Vom vorbi de un an 2024 în care lumea, pe final de an, sincer, cred că va fi aproape plictisită de a tot merge la urne”, a declarat prim-vicepreşedintele PSD, la Digi 24.

 De asemenea, Sorin Grindeanu crede că un candidat independent poate să nu însemne prea mult dacă nu este susţinut de partide, dar nu exlude susţinerea lui Mircea Geoană: ”N-am exclus asta, dar exclud ca un candidat independent să poată să intre în turul doi, exclud acest lucru, fără să fie susţinut”.

Mircea Geoană, actual secretar general adjunct al NATO, este prima opţiune pentru alegerile prezidenţiale, din postura de candidat independent, având aproximativ un sfert din intenţiile de vot, arată datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şefii Serviciilor Secrete ar putea avea mandat limitat

0
Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus un proiect de lege prin care este limitat la 8 ani mandatul șefilor Serviciului Român de Informații (SRI), Serviciului de Informații Externe (SIE), Serviciului de Protecție și Pază (SPP), Serviciului de Telecomunicații Speciale...