miercuri, iunie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăGabriela Firea, la vot: Chiar m-am bucurat să văd tineri, seniori și...

Gabriela Firea, la vot: Chiar m-am bucurat să văd tineri, seniori și adulți la vot, este un semnal foarte bun

-

 Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a mers duminică, la secția de vot pentru a-și exercita dreptul de vot.

„Am votat cu gândul la toți tinerii din București. De asemenea, la seniorii Capitalei noastre, la copii și la adulți. Am votat cu gândul la oamenii care vor din nou să aibă parcuri curate în Capitală, care vor să vadă că pe șantiere se lucrează, că sunt rezultate în ce privește fluența în trafic, siguranța în școli și lupta reală împotriva drogurilor. Am votat pentru ca în administrație să lucreze oameni de dimineața până seara, găsind soluții, având o echipă, având o susținere, comunicând și fiind transparenți. Am votat cu mult optimism, pentru că Bucureștiul e un oraș frumos, de care te poți îndrăgosti, dar , din păcate, în ultima perioadă, a fost abandonat”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a mai spus că prezența la urne este „un semnal foarte bun”.

„Am votat cu gândul la tineri, seniorii, copii și adulți. Am votat cu mult optimism. Sunt emoționată, nici nu prea am dormit. Chiar m-am bucurat să văd și tineri și seniori și adulți la vot, este un semnal foarte bun”, a spus Gabriela Firea la ieșirea de la urne.

Gabriela Firea a venit să voteze însoțită de președintele PSD, Marcel Ciolacu, de primarii sectoarelor 3 și 4, Robert Negoiță și Daniel Băluță.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ponta, atac la Kovesi: N-are mamă, n-are tată, n-are sentimente!

0
Victor Ponta a lansat noi acuzații și critici pentru Laura Codruța Kovesi, despre care susține că „c-are mamă, n-are tată, n-are sentimente". CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan cere demisia lui Boloş: Nu poate arunca în aer un întreg sistem! Victor Ponta, fostul...