Drulă: Comasarea alegerilor pe care o propun PSD şi PNL este o crimă împotriva democraţiei!

Comasarea alegerilor pe care o propun PSD şi PNL este o crimă împotriva democraţiei, iar ceea ce doresc Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă este instaurarea partidului unic în România, susține liderul USR, Cătălin Drulă.

„Comasarea pe care o propun PSD şi PNL este o crimă împotriva democraţiei româneşti. Ceea ce doresc Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă este instaurarea partidului unic în România, pentru că adevărata comasare este cea a PSD cu PNL. Astăzi, vorbim de fapt despre dispariţia PNL şi naşterea patidului unic PSD-PNL. Alianţa Dreapta unită se va opune acestui partid unic şi astăzi anunţ oficial că dreapta unită va avea candidaţi comuni la toate alegerile”, a declarat Cătălin Drulă.
Și liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunțat că va apela la toate pârghiile legale şi constituţionale pentru a împiedica acest plan antidemocratic şi neconstituţional.
”Vom ataca în instanţă atât ordonanţa, cât şi hotârârea care va fi emisă pentru stabilirea datelei alegerilor locale la altă dată decât este normal”, a declarat Orban.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.