Cîţu ceartă PNL că se lasă prostit de PSD: Măsurile decise nu au fost discutate!

Fostul lider PNL Florin Cîţu consideră că măsurile convenite în coaliţia de guvernare cu privire la pachetul social de sprijjin pentru populație reprezintă doar ”o listă de intenţii” care trebuie discutate cu Comisia Europeană, că măsurile nu au fost dezbătute în PNL și că întreaga situația îi amintește de o melodie rock intitulată „Combate focul cu foc”.

CITEŞTE ŞI: Cîţu se teme că va fi exclus din PNL: Nu vă pot spune!

„Am văzut aseară, în premieră, acea prezentare. Pare că sunt măsuri agreate în coaliţie. Nu au fost discutate în PNL. Posibil să fi fost discutate într-un cerc foarte restrâns şi aprobate. Multe dintre măsuri sunt prelungirea măsurilor pe care le aveam şi anul trecut. Pare un program de guvernare, pentru că nu sunt termene acolo, nu sunt detalii şi atunci e complicat să faci o analiză ca economist. În momentul acesta îmi aduce aminte de o melodie a celor de la Metallica,”Fight Fire with Fire”. Dar, repet, pare un program de guvernare, aşa arată acum, pentru că este doar o listă de intenţii, măsuri care trebuie discutate cu Comisia Europeană. Sunt multe lucruri acolo”, a spus, marţi, Cîţu, la Senat.

Cere mai mult curaj liberalilor

Potrivit lui Cîţu, „este important ca PNL să se întoarcă la liberalism şi la soluţii liberale”. El a recomandat „mai mult curaj în impunerea unor măsuri liberale”.

Măsurile din planul „Sprijin pentru România” vor intra în vigoare cel mai devreme de la 1 mai, a anunţat prim-ministrul Nicolae Ciucă, luni, în cadrul conferinţei de presă susţinute de liderii coaliţiei pentru prezentarea pachetului de măsuri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.