Alianţa AUR lansează campania Iarna Românilor. Cine compune alianța

Preşedintele AUR, George Simion, a anunţat că, până pe data de 1 martie, AUR îşi propune să ajungă pe fiecare stradă din România în cadrul campaniei Iarna Românilor.

În cadrul acesteia, reprezentanţii Alianţei AUR vor fi alături de românii amărâţi, care au nevoie de sprijin pentru a trece cu bine peste această iarnă dificilă. Prin această campanie, AUR îşi propune să ajungă în cât mai multe localităţi din întreaga ţară, deoarece peste tot în România sunt români care au nevoie de sprijin.

Totodată, liderul AUR a precizat că, începând cu data de 8 ianuarie, Caravana Medicală AUR îşi reia activitatea, primul judeţ în care se va afla fiind Hunedoara.

Această iniţiativă face parte din eforturile AUR de a aduce ajutor medical în zonele rurale şi defavorizate ale ţării.

Alianța AUR

Anunțul a fost făcut în marja şedinţei de lucru a  Alianţei AUR care a dat startul anului electoral 2024, la care au participat reprezentanţii tuturor celor opt partide componente. La întâlnirea care a avut loc duminică, 7 ianuarie, au fost prezenţi George Simion, preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, Cristian Terheş, preşedintele Partidului Naţional Conservator Român, Marian Cucşa, preşedintele Partidului Republican, Radu Ghidău, preşedintele Alianţei Naţional Ţărăniste, Ilan Laufer, preşedintele Partidului Forţa Identităţii Naţionale, Marian Vişu-Iliescu, preşedintele Partidului Satului Românesc, Gheorghe Noane, vicepreşedinte Alianţa Renaşterea Naţională, şi Dorel Vulpoiu, preşedintele Partidului Blocul Unităţii Naţionale.

În contextul anului electoral 2024, şi având în vedere importanţa pe care alegerile din acest an o vor avea pentru viitorul României, printre obiectivele principale anunţate de partidele componente ale Alianţei AUR se numără consolidarea din punct de vedere organizaţional şi atragerea de noi membri.

Alianţa AUR îşi propune să câştige toate alegerile din acest an, începând cu cele pentru Parlamentul European. În acest sens, liderii alianţei au subliniat importanţa consolidării organizaţionale şi a atragerii de noi membri, pentru a asigura o prezenţă puternică în toate regiunile ţării şi pentru a răspunde eficient provocărilor electorale din 2024, se mai precizează în comunicatul Departamentului de comunicare al Alianţei pentru Unirea Românilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.