Actrița Jeni Nicolau, intervenții pe firul scurt la ministrul Violeta Alexandru

Jeni Nicolau

Actrița Jeni Nicolau a fost nevoită să intervină la ministrul Muncii pentru a primi ajutorul de la stat promis artiștilor. Jeni Nicolau: „Am plâns de multe ori în perioada asta, mi-e dor de îmbrățișarea oamenilor”.

Actrița Jeni Nicolau trece printr-o perioada grea. Îi lipsesc aplauzele, atingerea publicului, spectacole le și, bineînțeles, ca toți artiștii afectați de pandemie, încasările financiare consistente din evenimentele private la care până nu demult era prezentă.

Jeni Nicolau a devenit fără să vrea portavocea artiștilor din Dolj. Fiindcă nu reușea să obțină ajutorul financiar dat de Guvern artiștilor liber profesioniști, enervată, Jeni a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe dna Violeta Alexandru , ministrul Muncii și protecției sociale. Care, ca prin minune, a și rezolvat problema retribuțiilor bănești pentru județul Dolj.

Le recomandăm artiștilor din toată țara, din județele în care acești bani nu au ajuns la cei care au nevoie de ei să sune la Ministerul Muncii, cine știe, cu puțin noroc le răspunde doamna ministru și se rezolvă problema.

Altfel, așteptați degeaba bruma de ajutor de la stat, fără „intervenții” la nivel înalt nu se rezolva nimic.

Reamintim că la începutul pandemiei Guvernul Orban a promis artiștilor liber profesioniști un ajutor financiar care să îi ajute să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă. Din păcate, foarte puține persoane se încadrează în criteriile stabilite de Executiv, iar în foarte multe județe banii rămân blocați la Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM).

CITEȘTE ȘI „Divorțul secolului”. Mihai Răzvan Ungureanu, amor nebun în casele conspirative ale SIE?

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here