„Divorțul secolului”. Mihai Răzvan Ungureanu, amor nebun în casele conspirative ale SIE?

Mihai Răzvan Ungureanu

Fostul șef al Serviciului de Informații Externe, ministru de Externe și prim ministru al României, Mihai Răzvan Ungureanu, este implicat într-un scandal spumos de adulter. Soțul unei cunoscute scriitoare își acuză consoarta că „l-a tradus” cu MRU.

Aventura extraconjugală ar fi fost găzduită chiar și de casele conspirative ale Serviciului de Informații Externe (SIE)!

Toate detaliile și informațiile pe care le veți citi mai jos sunt cuprinse în dosarul din instanță și au, în consecință, caracter public.

Articol realizat de Cătălin Antohe și Sorin Ghica

La sfârșitul acestei săptămâni începe „Divorțul secolului”! Judecătorii trebuie să tranșeze un dosar extrem de delicat, în care apare numele fostului premier și director al Serviciului de Informații Externe, Mihai Răzvan Ungureanu, acuzat de un bucureștean că i-a distrus familia.

Citiți ce spune Mihai Răzvan Ungureanu la finalul acestui articol.

Mihai Răzvan Ungureanu. Cine s-ar fi așteptat?

Totul a luat proporții, spune soțul încornorat, atunci când a găsit deschis pe laptop-ul comun un jurnal al soției.

Aceasta, o scriitoare de succes, ar fi consemnat de-a lungul anilor, cu lux de amănunte, detalii extrem de picante despre întâlnirile amoroase cu Mihai Răzvan Ungureanu, în toate etapele din cariera acestuia – director SIE, ministru de externe, premier, din nou director SIE.

Unele escapade, stropite din belșug cu alcool, ar fi avut loc în case conspirative ale SIE sau în biroul ministerial al lui MRU, după cum se menționează în documentele depuse la instanță.

Este principalul motiv pentru care am decis să publicăm aceste dezvăluiri, deoarece, dacă cele de mai sus se adeveresc, avem o serioasă problemă de siguranță națională, ne-au spus sprecialiști în domeniu.

Detalii despre acestea puteți citi în articolul de miercuri.

CITEȘTE ȘI DOCUMENTE Exclusiv! Cine l-a ajutat pe „Barangă – 10 clase” să se cocoațe pe cele mai înalte funcții

Dosarul de amor

Ofelia Călinescu (nu divulgăm acum numele real) este o scriitoare foarte cunoscută în cercurile culturale ale Capitalei și nu numai. Așa a ajuns să-l cunoască pe Mihai Răzvan Ungureanu, la vremea aceea ministru al Afacerilor Externe în Guvernul Tăriceanu.

În acțiunea de divorț depusă acum la tribunal, soțul înșelat – să-i spunem Iulian Călinescu – a povestit cum i s-a destrămat căsnicia.

„Perplexitatea supremă o consemnez în totala amnezie a Ofeliei în privinţa amanţilor înlănţuiţi, bigamia şi chiar poligamia practicată, a vieţii paralele, a promiscuităţii relaţiilor de moravuri uşoare, a diverselor tipuri de tulburări (tristeţi, căderi, depresii, întrebări chinuitoare), a lungilor plecări de acasă împreună cu aceşti «domni», a cârciumilor, paharelor şi beţiilor şi minciunilor ”, a scris Iulian.

Mihai Răzvan Ungureanu

Citând din jurnalul soției, Iulian povestește în continuare cum a intrat MRU în viața lor: „Din 2004 Ofelia începe un «chinuitor proces de destructurare» (citat din jurnalul propriu anexat), îndrăgostindu-se iremediabil de playboy-ul numit Mihai Răzvan Ungureanu.

CITEȘTE ȘI Ultimele tunuri PSD în Sănătate! Bani europeni pentru aparatură chinezească

Amor nebun în casele conspirative ale SIE

În întâmpinarea depusă la Tribunal, soțul spune că în jurnal Ofelia a dat detalii despre partidele de amor cu MRU, inclusiv în casele conspirative ale SIE – fapt extrem de grav cu posibile repercursiuni asupra siguranței naționale.

Până în 2014, adică mai mult de 10 ani, viaţa Ofeliei devine un tremur continuu la o iubire pe care «cavalerul» i-o oferă cu zgârcenie (…) Avalanşa de email-uri zilnice reciproce  (pe o adresă de email  secretă, iar atunci  când  iubirea  ajunge  pe  email-ul «profesional» aceasta era serios mustrată), întâlnirile de la Ministerul de Externe (cu pasionale săruturi şi mâini strecurate…), apoi momentele de sex din perioada de şef SIE, când maşina de serviciu începuse să aibă curse regulate pentru a-i aduce uriaşe buchete de flori, plăcinte, bombonele, cadouri şi, mai ales, pentru popasurile la casa conspirativă din strada Turgheniev, o adevărată casă de toleranţă”, scrie Iulian Călinescu.

El mai susține că familia sa a fost victima a „aproximativ 11 ani de dezmăţ şi tensiune, totul repercutându-se asupra familiei noastre, care îşi avea momentele bune şi foarte bune, până la intervenţia ipochimenului gonflat de propria-i importanţă”.

CITEȘTE ȘI Strategia de combatere a Covid-19, sabotată din interiorul Guvernului

Îi reproşam că relaţia cu MRU este tot mai evidentă

Soțul înșelat dezvăluie și alte repere ale relației adulterine : „Mai mult de 10 ani Ofelia a fost într-un adulter intens, cu accente de paroxism de ambele părţi, cu căderi psihice, cu abuz de alcool, cu agresivitate crescută în perioadele în care nu avea feed-back-ul amantului, cu mânie atunci când îi reproşam că relaţia este tot mai evidentă (telefoane târzii şi discuţii şoptite în baie sau cu uşa închisă în dormitor, cadouri, flori, plecări intempestive şi întoarceri la domiciliul conjugal în stări evidente de ameţeală bahică)”.

Iulian mai susține că MRU ar fi avut un adevărat șoc după ce MRU a pierdut funcțiile publice: „În vara anului 2013, după ce escrocul sentimental Mihai Răzvan Ungureanu îşi consumă cele 78 de zile ca prim-ministru şi se retrage în tristeţe cu familia la Viena, pentru perioade mai lungi, Ofelia îşi continuă procesul …”.

CITEȘTE ȘI Experți europeni: Condamnări în dosarul Băneasa pentru infracțiuni care nu există

Viața bate filmul. Scenariul avocaților Ofeliei

Ofelia este reprezentată în instanță de una dintre cele mai puternice case de avocatură din România. Avocați care se „deranjează” să reprezinte în instanță numai personaje grele.

În replică la efectele devastatoare ale jurnalului, avocații au venit cu teoria că jurnalul Ofeliei ar fi de fapt scenariul unei cărți pe care scriitoarea ar fi vrut să o publice într-un viitor apropiat.

Mihai-Răzvan Ungureanu îmi este prieten şi colaborator de ani de zile, am lucrat împreună colaborând la diferite proiecte de cercetare. (…) Lucrez de mulţi ani la un roman şi adun materiale, compun atunci când am timp şi am redactat un manuscris cu intenţia de a-l publica atunci când va fi gata. (…) Întreaga lui motivaţie şi-o construieşte fie pe baza unor manuscrise furate din calculatorul meu şi care reprezintă materiale literare, ficţiune şi fantezie, care nu erau nici măcar finalizate, fie pe baza unor documente inventate, care nu îmi aparţin”, a scris Ofelia în întâmpinarea depusă la tribunal.

Deși susține că este vorba de pură fantezie, Ofelia nu explică deocamdată de ce toate personajele din așa-zisul scenariu sunt reale – Mihai Răzvan Ungureanu, colegi de serviciu, prietene, diverse personalități din cultură dar și evenimente la care a luat parte.

Mihai Răzvan Ungureanu: O, Dumnezeule! Nu pot discuta despre acest subiect”

Vrând-nevrând, Mihai Răzvan Ungureanu se află acum în mijlocul acestui scandal. De aceea, am încercat în repetate rânduri să obținem un punct de vedere de la Mihai Răzvan Ungureanu.

Contactat telefonic încă din vara acestuia an, MRU a fost efectiv luat prin surprindere. „O, Dumnezeule! Vă dați că nu pot discuta despre acest subiect…”, ne-a spus MRU.

Am insistat în a primi totuși răspuns la întrebările privind siguranța națională, dar MRU s-a scuzat că este plecat din țară, cu promisiunea că atunci când va reveni vom relua discuția.

L-am contactat iar și iar pe fostul prim-ministru, dar MRU a refuzat de fiecare dată dialogul direct. Ne-a trimis la redacție un punct de vedere în care susține că informațiile sunt false ,,Întrebările Dvs. au la origine manifestarea anonimă a unei minți delirante. Argumentul potrivit căruia o serie de calomnii grotești ar avea vreo legătură cu siguranța națională – credeți-mă! – sfidează în primul rând inteligența cititorilor Dvs. Nu intenționez să contribui nici măcar cu o virgulă la această mascaradă, iar după o mai atentă chibzuință am decis că este sub demnitatea mea umană și profesională să continuu a dialoga pe acest subiect”.

Rămâne desigur ca judecătorii să stabilească cine are dreptate în procesul de divorț!

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here