Reglare de conturi: Radu Cristescu, detalii incredibile despre viața amoroasă a lui Băsescu

Viața amoroasă a lui Băsescu. În războiul declanșat între Traian Băsescu și Radu Cristescu, fostul său consilier, se trage cu nuclearele. După ce Băsescu l-a caracterizat drept ”licheaua în politică” , Cristescu i-o întoarce fostului său amic cu detalii despre viața amoroasă a lui Băsescu.

Pus la punct de Traian Băsescu după încercarea nereușită de preluare a fotoliului de senator vacantat prin plecarea fostului președinte la Bruxelles, Radu Cristescu a lovit direct la temelia lui Băsescu. Într-o postare explozivă pe contul său de Facebook, Cristescu vorbește explicit despre ”urmașa” Elenei Udrea – o anumită Oana. Contactat de ”Cetățeanul”, Radu Cristescu nu numai că a dat detalii despre Oana, dar l-a și caracterizat la rândul lui pe Băsescu: ”Un libidinos bătrân și fără caracter. Pervers, periculos, răzbunător

„La Băsescu, dragostea vieții a fost Elena, am văzut cât a suferit, ca un câine”

Basescu UdreaRadu Cristescu îl atacă ”la sentiment” la Traian Băsescu, respectiv expune pe taraba publică viața sentimentală a fostului său amic și șef. Oricât de hârșit și tare este Băsescu, lovitura este una extrem de dură mai ales că Radu Cristescu nu s-a limitat doar cu simpla aruncare a numelui ”Oana” pe piață, așa cum se poate constata din interviul acordat de el pentru ”Cetățeanul”.

Băiețeii crescuți de mame își caută la maturitate o nevastă sau o iubită care să semene cu mama. La Băsescu, dragostea vieții a fost Elena. Eu am fost lângă el și am văzut cât a suferit, ca un câine și am făcut terapie cu el – am mai spus asta în postările mele – vreo două luni la Stejarii la piscină. Când îmi plângea și îmi spunea că l-a părăsit Elena și că băiatul cu care este nu o merită, că umblă după femei cu bani și mă trimitea în fiecare zi la Elena acasă să-i spun lucrurile ăstea.

Omul a suferit după ce Elena rărise pasiunea, să zic așa, de când nu a mai fost nici președinte. Unii oameni bogați sau oameni de afaceri au portofelul cu care cuceresc femeile, alții au puterea și funcția”, povestește Cristescu.

Viața amoroasă a lui Băsescu. „Acum, Băsescu a găsit-o pe Oana. E de-o vârstă cu EBA, fiica sa cea mică”

„Noua doamnă a inimii lui Traian Băsescu este acum o secretară căreia, susține Cristescu, fostul președinte îi plătește facultatea: „Să nu credeți că toate femeile care au fost cu Băsescu în relație s-au dus din dragoste sau de frumos ce e. Revenind, după șocul despărțirii de Elena și mai ales după ce Elena a plecat și a și născut, el și-a căutat o nouă iubită care să semene cu Elena – exact cum spuneam eu de acei băieți care își caută neveste care să semene cu mamele – și a găsit-o pe Oana (n.r. Oana Groza, spune Cristescu)

viața amoroasă a lui Băsescu
Oana Groza, secretara lui Traian Băsescu. Sursa foto: Facebook

Este secretara lui de la cabinetul de senator. A angajat-o acolo și am înțeles că are grijă de fetița ei – ăsta e un lucru lăudabil – și îi plătește Oanei facultatea că doar trebuie să-i găsească și ei o funcție, o poziție și nici nu poți sta tu, președinte deștept, cu o fată care are doar liceul. În loc să-și ducă nepoții la grădiniță, plătește facultatea iubitei.

Povestea cu Oana nu este un secret pe care îl știu doar eu, știe toată lumea începând de la sepepiștii care sunt puși în situația penibilă de a-i căra amanta și de a se face că nu văd diverse tandrețuri și terminând cu toți oamenii din partid. Omul însă nu are jenă, fiind președinte a dat de înțeles că iubește cu năbădăi dar acuma când e senator și europarlamentar. Nu contează nici ce zice doamna Maria, nici că are nepoți și nici că Oana e de-o vârstă cu fiica sa cea mică”, a detaliat Cristescu.

”PMP-ul nu există”

Pornit, Cristescu nu-i iartă nimic lui Traian Băsescu și dorește chiar ca acesta să-și piardă nu numai orice poziție publică ocupată în prezent, ci și pensia de președinte. Din mers, Cristescu artiulează una și PMP-ului, partid între liderii căruia s-a numărat pânp anul trecut.

PMP-ul nu există. În partid nu mișcă nimic, Tomac nu are nicio putere, este un executant sau cum îi place lui Băsescu să spună este <<un lingător de clanțe>>, nu hotărăște absolut nimic. Există doar Traian Băsescu care într-adevăr a tras partidul la parlamentare – ceea ce acum nu s-a mai întâmplat, se știe frauda electorală care s-a întâmplat și în lumea politică se știu rezultatele, se știe și cât a avut ALDE și cât a avut PMP-ul. Băsescu a fost ajutat de unii, s-a încercat să fie neajutat de alții.

Băsescu și-a luat mandatul de președinte și mandatul de senator și prin fals pentru că s-a văzut că prietenii săi din sistem, probabil Coldea sau alții, i-au scos faptul că era informator încă de când a fost student. Eu am făcut plângere la Parchetul General, este pe rolul tribunalului și, atenție, judecătorul s-a recuzat, este o întreagă istorie acolo. Culmea este că nici Curtea de Apel și nici Parchetul General nu mai au ce să constate în condițiile în care omul a recunoscut că este scrisul lui. Deci omul trebuie să-și piardă și pensia de președinte și locul de senator, dar este în continuare susținut”.

„Între mine și Băsescu este doar o reglare de conturi”

viața amoroasă a lui Băsescu
Foto: Digi24

Cât privește ceea ce se întâmplă acum între el și Băsescu, Cristescu spune că nu ar fi vorba de un război ci de o reglare de conturi. ”Mie Băsescu mi-a făcut foarte mult rău”, afirmă Radu Cristescu.

Între mine și Traian Băsescu nu este un război, nici nu știu cum se încadrează ce se întâmplă. Aș spune mai curând că e o reglare de conturi. Mie Băsescu mi-a făcut foarte mult rău dar nu acum, cu povestea asta cu candidatura la Senat. Asta este o chestie care pe undeva era dreptul meu, e constituțional, nu înnebunesc să mă duc un an în Senat. Corect era însă bun, nu-l vrei pe Cristescu că nu știu ce ți-a făcut dar urma locul 3, urma locul 4. Oamenii când au votat au făcut-o în cunoștiință de cauză și Cristescu era pe locul 2 iar atunci eram steaua partidului, eram cel mai bun, mă lăuda Băsescu de nu mai puteam.

Ceea ce s-a întâmplat după, e de povestit, e de făcut un film dar mie mi-a făcut foarte mult rău Băsescu cam prin 2012, când era președinte. Am trecut peste, pentru el și pentru Elena, pentru niște lucruri și i-am spus <<hai că mergem împreună, eu sunt un om loial și trec peste faptul că m-ai lăsat cu un copil pe străzi>>”, a povestit Radu Cristescu pentru ”Cetățeanul”.

Vezi postarea de pe Facebook a lui Radu Cristescu

 

Cetățeanul TV

8 COMENTARII

  1. Dle Radu Cristescu, strugurii sunt acri, eu nu v-am deranjat niciodata, m-ati zarit de multe ori aducand-o la birou pe Oana, daca sunteti dotat ne intalnim barbateste sa ne masuram insa fortarile dumneavoastra nu au dat roade, nu a cedat ca avea ce ii trebuie acasa.Vreti sa scrieti si despre tupeul cu care o hartuiati? Sau era nevoie sa iasa in presa ca sa va potoliti? Daca unele femei va prefera nu e si cazul Oanei, iar daca nu a cazut in genunchi aruncati cu noroi fara sa va fi deranjat cu ceva! I. A. D.

  2. Si mai curios este ca toate trei aproape ca seamana leit . CARE TREI ? Pai inaintea amantei care i – a facut inca o fata (se pare ca a patra), a mai fost una (cel putin). Dar … e o „poveste” mai complicata …

  3. Nu aveti dvs arme sa-l atacati pe Basescu…este destept, isi iubeste familia si respecta legea…dvs sunteti un biet ratat …daca nu era Basescu nici nu stia lumea cine sunteti d-le Cristescu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.