Băsescu identifică ”licheaua din politică”: Radu Cristescu

viața amoroasă a lui Băsescu
Foto: Digi24

Dat afară acum un an din PMP, Radu Cristescu a încercat să revendice el locul de senator vacantat prin plecarea lui Traian Băsescu la Bruxelles. Băsescu identifică ”licheaua din politică”.

Fost vicepreședinte al PMP și candidat pe locul 2 pe lista PMP pentru Senat în 2016, Radu Cristescu a divorțat cu scandal de partidul lui Băsescu. După ce i-a tăvălit în presă atât pe Eugen Tomac cât și pe Traian Băsescu, Cristescu a încercat să convingă conducerea Senatului că el este cel care trebuie să-i urmeze lui Băsescu în Parlamentul intern, după plecarea fostului președinte în legislativul european. Nu a reușit, în schimb a fost desemnat de Traian Băsescu drept ”licheaua din politică”. Ceea ce nu-i puțin lucru date fiind năravurile și manierele politicienilor băștinași.

Băsescu identifică ”licheaua din politică”. Fostul său amic Radu Cristescu este câștigătorul titlului

”Licheaua în politică sau vorba lui Iohannis: ghinion!
Rar se întâmplă ca o lichea politică să plătească ceva. Licheaua din politică pleacă din partid la alt partid, unde, de regulă, este primită cu o funcţie dar şi cu obligaţia de a fi harnic în spaţiul public în a murdări cât mai consistent posibil partidul, dar şi pe cei din conducerea partidului din care a plecat.

Licheaua nu are limite, nu are scrupule, nu are decenţă. Îl mână doar interesul de a se dovedi util noilor stăpâni politici, dar şi presei care degrabă îl ridică la rangul de stea a partidului din care a plecat, desi el este doar un <<neica nimeni>> politic. Desigur, imediat ce începe să-şi debiteze mizeriile este etichetat de unii jurnalişti ca fiind un <<fost apropiat>> al foştilor şefi politici.

Şi ce credeţi că păţeşte licheaua într-o zi. Fostul lui şef, cel care îl pusese pe listă la Senat imediat după el, pleacă din Senatul României la Parlamentul European. Licheaua pur şi simplu înnebuneşte, se agită, îşi revendică locul de Senator al partidului pe care l-a părăsit şi l-a denigrat, încearcă, fără succes, să găsească o organizaţie care să falsifice acte şi să confirme că el, licheaua, a muncit neştiut de nimeni într-o micuţă organizaţie teritorială pentru partid, în timp ce la televizor umilea liderii şi partidul pe listele căruia a candidat pe locul 2 la Senat la Bucureşti.

Nimic nu merge.

Licheaua face o ultimă încercare. Fără nominalizare de la partid, obligatorie după lege, depune o contestaţie la Parlament şi încearcă să convingă Comisia Juridică din Senat că el este următorul după demisionarul bruxellizat, mizând pe ura sinceră a pesediştilor faţă de proaspătul transferat în Capitala Uniunii Europene. Nici aşa n-a mers. Cazanciuc dă cu contestaţia Numărului 2 de pământ şi-şi convinge colegii că legea nu poate fi încălcată.

Ce nenorocire, Cristescule! Din om fără serviciu erai să ajungi senator. Uneori, chiar şi lichelele îşi primesc răsplata..

Asta-i viaţa, Cristescule!”, și-a luat Băsescu, pe Facebook, revanșa asupra lui Cristescu.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here