VIDEO Președintele Transgaz se mută

Transgaz

Ion Sterian, președintele Societății Naționale Transgaz se mută. Nu de la Transgaz și nici singur.

articol de Cătălin Antohe și Roland Cătălin Pena

Potrivit surselor Cetățeanul, președintele Societății Naționale se mută din apartamentul de lux de pe Pitar-Moș în casă nouă. Mai mare, mai frumoasă, mai călduroasă, prilej de bucurie pentru angajații companiei care au venit chiar și în timpul programului să dea o mână de ajutor la mutare, sub directa supraveghere a unui consilier cu grad de general.

În ajutorul lor au sărit și colaboratorii de la o firmă care cică are Transgazul în buzunar, mărturie stând cele două camioane de transport și un Duster negru, toate cu număr B…YRG, care se foiau luni, 28 martie, pe strada lui Sterian, blocând din când în când, circulația.

Citește și VIDEO I-am prins cu minciuna! De ce au mers cu plocoane grase la Luxembourg angajații Transgaz?

Acum, dacă e să fim răutăcioși, putem cere public ca organele de anchetă să verifice dacă ajutorul firmei pentru Sterian a fost dezinteresat sau cu chitanță, factură și aviz de transport. Dacă în schimb lucrătorii Transgaz au venit în interes de serviciu să-și mute șeful în casă nouă, miroase a abuz în serviciu. Ce spuneți, domnule Sterian?

N.B. Dacă vă plac filmele, puteți viziona mai jos. Ne cerem scuze pentru calitate și focus defectuos, dar a fost greu să filmăm cu atâția securiști la pensie câți colcăiau prin fața Facultății de limbi străine.     

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.