Vânarea copiilor care merg la școală este noua pasiune a Guvernului României

Roland Cătălin Pena

După nenorocirea produsă de o beizadeluță, că beizadea e fata lui Mircea Geoană care a fost mireasa unei nunți evreiești ca-n povești, între 2 Mai și Vama Veche, un nou hei-rup i-a prididit pe impostorii care conduc astăzi România.

În frunte cu Cătălin Predoiu, pe care îl credeam cel puțin mai inteligent decât colegii săi de guvern, că de bună credință nu-l mai bănuiesc de multă vreme, niște miniștri s-au gândit să iasă din gaura deficitului bugetar pe spinările copiilor românilor.

Aici găsiți știrea de la care am plecat în scrierea acestui articolaș, pentru a ne lămuri despre ce scriu.

Politruci, yesmeni – vorba lui Brucan, care i-a cam și inventat pe înaintașii lor, acești miniștri ai erei Soros, că altfel nu am cum să le zic, s-au repezit să se remarce și ei cu ceva, că la anul vin alegerile.

Proști, din punct de vedere politic, ca să fiu băiat fin, s-au năpustit asupra elevilor care merg la școală.

Să-i controleze – vezi, Doamne, dacă nu cumva sunt drogați.

Fără să-și pună ei mai înainte fiolele.

Că doar niște drogați și beți morți puteau duce România în gard, cum au făcut-o chiar dânșii, de când sunt în coaliția guvernamentală.

Cum nu și-au pus fiola, n-avem cum să știm dacă din cauză de droguri, alcool, sau, cel mai probabil, prostie, nu s-au gândit de două ori, înainte să facă „grupuri de acțiune comună” care să vâneze elevii care merg la școală, că ne fac toții copii suspecți.

Așa s-au consolidat NAZISMUL și COMUNISMUL – bă, aceștia,făcându-i pe toți cetățenii țării suspecți de ceva…

Ca să nu vă mai plictisesc, dragi cititori, v-o spun pe scurt:

Cretinii ăștia mai-mai că încurajează abandonul școlar… Îi vânează doar pe copiii care vin la școală… Ăia care nu se duc nu sunt suspecți că s-ar droga, domnule ministru Predoiu? A, dumitale, doamnei ministru Deca de la, culmea, ”România Educată”, vi se pare o glumă abandonul școlar, ai?

Auzi dumneata, părinți și asociații de elevi ne vor vâna copiii împreună cu „organele”.

Păi, cine sunt părinții care n-au altă treabă, cumva ăla care e președinte, dar copiii lui nu mai sunt elevi de multă vreme?

Bașca, Asociații de elevi, evident finanțate de Ministerul Educației… Cine sunt și cum s-au ales copiii ăia în fruntea Asociațiilor Naționale? Ca înainte de 1989, Esca și Boby Păunescu, șefi ai pionierilor?

Asta cu asociațiile de elevi e îndemn la delațiune, ca în anii 1950, fraților care mai aveți capul pe umeri!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.