sâmbătă, iunie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalVânarea copiilor care merg la școală este noua pasiune a Guvernului României

Vânarea copiilor care merg la școală este noua pasiune a Guvernului României

-

După nenorocirea produsă de o beizadeluță, că beizadea e fata lui Mircea Geoană care a fost mireasa unei nunți evreiești ca-n povești, între 2 Mai și Vama Veche, un nou hei-rup i-a prididit pe impostorii care conduc astăzi România.

În frunte cu Cătălin Predoiu, pe care îl credeam cel puțin mai inteligent decât colegii săi de guvern, că de bună credință nu-l mai bănuiesc de multă vreme, niște miniștri s-au gândit să iasă din gaura deficitului bugetar pe spinările copiilor românilor.

Aici găsiți știrea de la care am plecat în scrierea acestui articolaș, pentru a ne lămuri despre ce scriu.

Politruci, yesmeni – vorba lui Brucan, care i-a cam și inventat pe înaintașii lor, acești miniștri ai erei Soros, că altfel nu am cum să le zic, s-au repezit să se remarce și ei cu ceva, că la anul vin alegerile.

Proști, din punct de vedere politic, ca să fiu băiat fin, s-au năpustit asupra elevilor care merg la școală.

Să-i controleze – vezi, Doamne, dacă nu cumva sunt drogați.

Fără să-și pună ei mai înainte fiolele.

Că doar niște drogați și beți morți puteau duce România în gard, cum au făcut-o chiar dânșii, de când sunt în coaliția guvernamentală.

Cum nu și-au pus fiola, n-avem cum să știm dacă din cauză de droguri, alcool, sau, cel mai probabil, prostie, nu s-au gândit de două ori, înainte să facă „grupuri de acțiune comună” care să vâneze elevii care merg la școală, că ne fac toții copii suspecți.

Așa s-au consolidat NAZISMUL și COMUNISMUL – bă, aceștia,făcându-i pe toți cetățenii țării suspecți de ceva…

Ca să nu vă mai plictisesc, dragi cititori, v-o spun pe scurt:

Cretinii ăștia mai-mai că încurajează abandonul școlar… Îi vânează doar pe copiii care vin la școală… Ăia care nu se duc nu sunt suspecți că s-ar droga, domnule ministru Predoiu? A, dumitale, doamnei ministru Deca de la, culmea, ”România Educată”, vi se pare o glumă abandonul școlar, ai?

Auzi dumneata, părinți și asociații de elevi ne vor vâna copiii împreună cu „organele”.

Păi, cine sunt părinții care n-au altă treabă, cumva ăla care e președinte, dar copiii lui nu mai sunt elevi de multă vreme?

Bașca, Asociații de elevi, evident finanțate de Ministerul Educației… Cine sunt și cum s-au ales copiii ăia în fruntea Asociațiilor Naționale? Ca înainte de 1989, Esca și Boby Păunescu, șefi ai pionierilor?

Asta cu asociațiile de elevi e îndemn la delațiune, ca în anii 1950, fraților care mai aveți capul pe umeri!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...