Traian Băsescu va fi candidatul PMP la Primăria Capitalei. Cine a făcut anunțul bombă

Traian Băsescu va fi candidatul PMP la Primăria Capitalei, a anunțat marți președintele PMP, Eugen Tomac. El a criticat decizia PNL și USR-PLUS de a exclude de la negocierile pentru București partidul pe care îl conduce.

„Că va pierde Nicușor este meritul USR”, a spus Tomac. Marți, Nicușor Dan a declarat că „speră” ca PMP să nu aibă un candidat care să rupă din voturile dreptei.

„Noi nu am vrut să mergem cu un candidat propriu”

„Noi nu am vrut să mergem cu un candidat propriu. Dar vom merge cu Traian Băsescu să obținem un capital politic care să ne permită să avem vocea noastră politică. Este opțiunea noastră. Iar pe candidatura domnului președinte vom miza la alegerile locale. Atâta timp cât aroganța celorlalți ne-a împins în această situație, nu ne mai poate acuza acum nimeni. Vom merge către cetățeni și le vom cere votul. Că va pierde Nicușor este meritul USR. Nu al PMP”, a declarat Eugen Tomac, potrivit digi24.ro.

„Sper ca PMP să nu aibă un candidat care să rupă din voturile dreptei”

Candidatul susținut de PNL și Alianța USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a declarat marți că speră ca PMP să nu aibă un candidat pentru a nu rupe din voturile dreptei.

„Am un mare respect pentru oamenii care votează Partidul Mișcarea Populară în Bucureşti. Sper ca ei să înţeleagă, şi sondajele spun că ei înţeleg, că scopul acestor zile este să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD şi Firea. Sper ca PMP să nu aibă un candidat care să rupă din voturile dreptei”, a declarat Nicuşor Dan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.