duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalRomânia, sub ocupație

România, sub ocupație

-

România n-a fost ocupată de armate străine, deși există pe teritoriul ei, ci se află sub ocupație, culmea, românească.

România, mai precis statul român este ocupat de liderii coaliției PSD-PNL, nici măcar de cele două partide în totalitatea lor, în alianță cu grofii din UDMR, iar efectul asupra populației și al țării este cam la fel de distrugător ca al unui ocupant străin, de care, de-a lungul istoriei, n-am dus lipsă.

Citește și Ciucă, pentru noi, este Ceaușescu Doi!

Ce face un ocupant străin? Jefuiește resursele țării ocupate, parazitează instituțiile statului ocupat, forțează distrugerea ființei naționale, pentru a transforma teritoriul ocupat într-o colonie de oameni, care, treptat-treptat, să-și uite limba și istoria pentru a fi mai ușor de exploatat.

Ce fac liderii PSD-PNL, de zeci de ani, în alianță cu grofii din UDMR?

Cam aceleași lucruri.

Resursele solului și subsolului le-au prădat și predat la străini. Instituțiile statului le-au făcut simple anexe care funcționează în beneficiul lor. Uitați-vă numai la Justiție, dacă încă nu v-ați convins… La renunțarea, pas cu pas, la suveranitatea României… Ființa națională este atacată prin distrugerea sistemului de învățământ, în care limba și istoria românilor au fost trecute la coada disciplinelor studiate în școli.

Dacă nu v-ați convins, cum vă explicați că, în plină grevă generală a cadrelor didactice, parlamentarii PSD, PNL și UDMR au votat, cu o nesimțire mai mare decât a unui ocupant străin, niște legi ale educației, care pun în prim plan „diversitatea”, nu tradițiile și felul de a fi al neamului românesc?

Ce fac liderii PSD, PNL și UDMR zilele astea? Vi se pare că lucrează cât de puțin în slujba țării și a românilor?

Aș! Își reîmpart ciolanul, sub supravegherea și cu binecuvântarea președintelui Iohannis, – în realitate ambasadorul la București al „corectitudinii politice” și diversității”, băgate nouă cu forța pe gât de Comisia Europeană – în operațiunea cu nume de cod „rotativa guvernamentală”.

Ca să nu vă mai plictisesc, aveți impresia că, în plină grevă generală a dascălilor copiilor noștri, constituirea unei Comisii, de către ministrul penelist al Cercetării, pentru spălarea de acuzația de plagiat a ministrului penelist de Interne, doctor Lucian Bode, s-a făcut pentru binele României și al românilor?

Ei, aș! Ți-ai găsit cu analfabeții funcțional care ne țin sub ocupație…

Treaba noastră este să ne răspundem la întrebarea: Cât le mai permitem?

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...