duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalNicușor Dan a știut că semnează ilegal dispoziția de demolare a Cathedral...

Nicușor Dan a știut că semnează ilegal dispoziția de demolare a Cathedral Plaza

-

Dispoziția dată de primar este ilegală și a avut drept principal scop refacerea imaginii publice, serios afectată de scandalurile legate de proasta administrare a Bucureștiului.

Nicușor Dan a semnat miercuri, dispoziția de demolare a Cathedral Plaza, deși știa că o face ilegal. În aceeași zi, pe 20 iulie, a fost termen la Tribunalul București în care judecătorii trebuie să hotărască dacă îl obligă pe Nicușor Dan să emită autorizație de construire chiar pentru Cathedral Plaza.

Chiar judecătorii i-au spus că este ilegal

Judecătorii vor da decizia cel mai târziu pe 29 iulie. Indiferent care va fi hotărârea instanței, Nicușor Dan a comis încă un abuz semnând dispoziția de demolare înainte de decizia instanței. Dar nu este prima oară când Nicușor Dan își bate joc de instanțele de judecată. Citește și Adevăruri scandaloase – Nicușor Dan, și primar și judecător!

Ce este cel mai grav este că Nicușor Dan știa deja că nu are voie să semneze dispoziție de demolare, chiar din procesul Cathedral Plaza, când judecătorii au menționat expres și fără echivoc, atunci când au suspendat, în trecut, demolarea: „”legea nu conferă primarului Municipiului Bucureşti atribuţia de a dispune direct printr-o decizie desfiinţarea construcţiei, ci îi conferă atribuţiile privind demararea procedurilor legale, la finalul cărora se decide emiterea autorizaţiei de demolare, ştiut fiind că, în vederea emiterii unei autorizaţii de demolare, se parcurg procedurile obligatorii prevăzute de lege, ce implică inclusiv obţinerea tuturor avizelor şi acordurilor prevăzute de lege, fiind posibilă şi intrarea în legalitate în sensul prevederilor art. 59 alin.2 şi 3 din Normele Metodologice de aplicare a Legii 50/1991”. Mai clar nici că se putea!

Dar, la cât a umblat Nicușor prin instanțe, inclusiv ca să-l scape pe interlopul „Câine” de demolarea restaurantului construit abuziv pe spațiul verde din Orășelul Copiilor, se vede că i-a intrat în cap că poate nesocoti sau manipula deciziile judecătorești.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...