eLeu, visul urât al lui Isărescu. Bani pentru toți românii (II)

Bani pentru toți români, care nu pot fi controlați de stat, sunt la dispoziția fiecăruia dintre noi care deține un buletin sau o carte de identitate.

Orice cetățean român peste 14 ani este invitat să intre, fără să plătescă ceva, în posesia a 2.100 de bani digitali eLeu.

Opera unor tineri IT-iști români cu studii la mari universități din străinătate, eLeu este răspunsul lor la politica globală de controlare totală a vieții oamenilor, prin controlul asupra banilor de care dispun.

De mai bine de o sută de ani banii sunt controlați prin băncile centrale, de state. E momentul ca românii să scape de monopolul Băncii Naționale condusă de Mugur Isărescu.

Acum, oamenii obișnuiți se pot elibera de sub jugul băncilor centrale sau ale guvernelor. eLEU este răspunsul popular la digitalizarea banilor sub autoritatea statului.

Intră AICI și i-ați banii gratuiți!

Prin accesarea și folosirea eLeu, spuneți un mare NU inițiativelor CBDC (Central Bank Digital Currency).

Pentru a o putea folosi, nu este obligatoriu ca moneda digitală eLEU să fie schimbată în monede fiduciare.

eLEU poate fi utilizată și pentru achiziția de bunuri și servicii, fără a fi necesar schimbul într-o monedă fiduciară sau utilizarea unui furnizor de portofele digitale.

Bani pentru toți românii

Cel mai inedit avantaj al monedei eLEU este faptul că oricine poate primi și trimite bani oriunde și oricui în lume fără să fie nevoie să apeleze la intermediari precum bănci sau companii care oferă servicii financiare.

Citește și Bani pentru toți românii. Cine îi dă

Prin eLEU se dorește să creeze o comunitate națională în primul rând și apoi globală pentru a da naștere la o industrie cu totul nouă, cu milioane de pasionați care creează, investesc, fac tranzacții și folosesc eLEU și alte criptomonede în viața lor de zi cu zi.

Vom reveni cu detalii despre această inițativă nemaiîntâlnită!

Despre criptomonede

Criptomoneda reprezintă un tip de monedă digitală folosită ca mijloc de plată. Denumirea vine de la faptul că din punct de vedere tehnologic, acest mijloc de plăți se bazează pe criptografie și descentralizare pentru realizarea de tranzacții.

Când vorbim de criptomonedă, vorbim despre bani digitali.

Pentru transferul criptomonedelor nu este necesar un intermediar, cum în cazul banilor tradiționali este banca.

Conform interpretării Curții de Justiție a Uniunii Europene, criptomonedele sunt mijloace de plată cu drepturi depline și, prin urmare, sunt scutite de TVA, care se aplică bunurilor și serviciilor.

Pe piața criptomonedelor avem în prezent peste 10.000 de monede și proiecte funcționale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.