CETĂȚEANUL a făcut doar „BAU!” și Nicușor Dan s-a speriat. Situația e gravă la Primăria Generală

Nicușor Dan, capul ONG-urilor șantajiste

După dezvăluirile făcute în exclusivitate de CETĂȚEANUL că Prefectul Capitalei, Toni Greblă, i-a cerut primarului general să-i prezinte, până luni, 6 februarie 2023, documentele legate de şedinţa Consiliului General din decembrie 2000, în care s-a aprobat PUZ zone construite protejate, Nicușor Dan nu mai știe pe unde să scoată cămașa.

Astfel, primarul municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că prefectul Toni Greblă intenţionează ca luni să atace în instanţă reglementarea de urbanism a întregii zone istorice a Capitalei.

Citește și Documente incendiare din Primăria Capitalei. PUZ-urile fantomă – Arhitectul șef Adrian Bold, în flagrant

Fără să spună dacă documentele pe care i le cere prefectul sunt legale, primarul Nicușor Dan s-a limitat să spună că  că timp de un an sau doi „nu vom mai avea reglementări de urbanism pe zona istorică a Municipiului Bucureşti”. De asemenea, potrivit lui Nicuşor Dan, în acest context, toate proiectele de autorizare trebuie să reia procedura de la nivelul certificatului de urbanism.

Nicuşor Dan a afirmat că prefectul Greblă i-a trimis o adresă datată 26 ianuarie, care a ajuns pe 1 februarie la Primărie, prin care cel din urmă cerea toate documentele legate de şedinţa Consiliului General din decembrie 2000, în care s-a aprobat PUZ zone construite protejate.

„Pentru că există suspiciuni în diverse medii, noi aruncăm totul în aer, inclusiv Convenţii internaţionale la care România este parte, a spus primarul general al Capitalei, fără să nominalizeze Convențiile la care face referire.

El a adăugat că a organizat conferinţa de presă de duminică pentru ca „instituţiile statului să reacţioneze şi să împiedice acest act de iresponsabilitate”.

Corect, să vadă și procurorii ce acte a prezentat Primăria lui Nicușor Dan în instanțe!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.