duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalAfacerea Belina 2. Cum fură terenuri CJ Tulcea, pe mână cu Cadastrul!...

Afacerea Belina 2. Cum fură terenuri CJ Tulcea, pe mână cu Cadastrul! Cărți funciare penale

-

Cetățeanul.net vă prezintă modul în care Consiliul Județean Tulcea și instituțiile subordonate au întocmit acte ilegale, pentru a lua cu japca, la propriu, bunuri proprietate privată a unor societăți comerciale.

DNA a deschis deja un dosar cu privire la adoptarea, bazată pe date false a hotărârii de guvern care a permis exproprierea ilegală a unei firme private.

Citește detalii Încă o hotărâre de Guvern, semnată de Grindeanu și Shhaideh, anchetată de DNA! Dosarul Belina 2, în Delta Dunării

Hotărâre de guvern penală, la fel ca în cazul Belina

Într-un articol publicat pe 27 martie 2018, Cetățeanul.net a arătat modul în care subordonați ai lui Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, au furnizat informații false Guvernului României care au dus la adoptarea HG 181/2017. Astfel, o hotărâre de guvern  care avea drept scop obținerea de fonduri europene de peste 1,1 miliarde de euro pentru obiectivul de investiții „Modernizarea infrastructurii de transport regional pe traseul Tulcea – Chilia Veche”, a devenit una frauduloasă, deoarece Guvernul fusese înștiințat oficial de oamenii lui Horia Teodorescu: Consiliul Județean Tulcea face precizarea că bunurile imobile (…) nu sunt grevate de sarcini și nu fac obiectul vreunui litigiu” (vezi facsimil mai sus). Or pe traseul așa-zisului „Drum judeţean 222N (Tulcea-Ceatalchioi-Pardina-Chilia Veche)” se găsește un dig de graniță, lung de mai mulți kilometri, aflat în proprietatea unei societăți agricole private – SC Agrodelta Sireasa.

În loc să procedeze legal, la expropriere pentru cauză de utilitate publică, oamenii „baronului” Teodorescu au procedat altfel – au luat digul cu japca „în acte” și au schimbat categoria de folosință a drumului de pe dig din drum comunal într-un așa-zis drum județean (altfel, autoritățile au recunoscut, în repetate rânduri, că județul Tulcea nu a avut niciodată digurile în proprietate: „digul este în partrimoniul Agrodelta Sireasa SA, obligația de întreținere și reparații aparține proprietarului (…) Agrodelta Sireasa trebuie să ia toate măsurile necesare în vederea consolidării digului aflat în proprietatea sa)”.

Apoi, Guvernul României, în baza „manoperei” Consiliului Județean Tulcea, a încălcat dreptul de proprietate al firmei Agrodelta, inventariind bunurile proprietate a unei persoane juridice private ca făcând parte din domeniul public.

Tulcea
Hotărârea prin care Guvernul României a atestat în fals că bunuri din proprietatea firmei private ar fi domeniul public al statului!?! Mai jos găsiții copii ale extraselor de cărți funciare pentru numerele cadastrale încercuite

Cărți funciare completate ilegal de OCPI Tulcea

La rândul lor cărțile funciare au fost modificate într-un mod cel puțin fraudulos, completând, practic, tentativa frauduloasă a autorităților, de expropriere forțată a bunurilor private! Pe baza falsurilor care au stat la baza adoptării hotărârii de guvern și cu complicitatea obedientă a funcționarilor de la Oficiul de Cadastru și publicitate Imobiliară (OCPI) Tulcea, Consiliul Județean s-a înscris ca proprietar al terenurilor, fără vreun titlu de proprietate – doar în baza unor acte administrative – hotărâri de guvern și de Consiliu Județean!!! Mai mult, pentru a crea aparența de legalitate registratorii de la OCPI Tulcea au menționat la capitolul „Înscrieri privitoare la dreptul de proprietate și alte drepturi reale”, că înscrierea proprietății CJ Tulcea s-a făcut în temeiul actului normativ 181 emis de Guvernul Românie! Or HG 181, pe care o puteți vedea mai sus, nu este act normativ ci act administrativ, care se adoptă tocmai în vederea executării legii!

Prezentăm mai jos dovada halucinantă că OCPI Tulcea a ajuns să considere actele administrative (emise de Guvern sau de Consiliul Județean) drept DOVEZI ALE PROPRIETĂȚII!  Cetăeanul.net a selectat doar trei poziții din hotărârea de Guvern, pentru a demonstra frauda multiplă – acestea sunt însă cu mult mai multe!

Tulcea CF Chilia 30656 TulceaVom reveni asupra ilegalităților comise la OCPI Tulcea

 

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...