duminică, iunie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPrimar blocat de Facebook pentru că a vrut să cumpere „puicuțe tinere...

Primar blocat de Facebook pentru că a vrut să cumpere „puicuțe tinere la o lună”

-

Primar din județul Alba care a scris pe Facebook că vrea să cumpere niște „puicuțe” a ajuns să fie blocat pentru 24 de ore de rețeaua socială pentru „încălcarea standardelor comunității”.

Primarul comunei Șpring, Daniel-Gheorghe Rusu, a fost protagonistul unei situații amuzante în mediul online, scrie alba24.ro.

El a postat pe 25 iunie un mesaj în care spune: „Cine are de vânzare 8 – 10 puicuțe la o lună și la ce preț? Mulțumesc”.

Însă, rețeaua socială a interpretat greșit statusul său . L-a blocat pentru 24 de ore, pentru că postarea „încalcă standardele comunității noastre privind armele de foc, drogurile și alte bunuri cu regim special”.

El a publicat sâmbătă un nou mesaj, în care povestește ce a pățit.

„Salutare frați români! Au înnebunit salcâmii! Iată de ce am fost blocat 24 ore…mulțumesc Facebook, nu o să mai cumpăr găini în viata mea…”, a scris Daniel Gheorghe Rusu pe Facebook după ce i-a fost redat accesul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...