vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCaz de coronavirus la Hunedoara. Persoana infectată se afla în izolare la...

Caz de coronavirus la Hunedoara. Persoana infectată se afla în izolare la domiciliu

-

Se înmulțesc cazurile de îmbolnăvire cu coronavirus din România. Medicii au confirmat că un bărbat din Hunedoara are virusul provenit din China. Pacientul a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

Bărbatul se afla în izolare la domiciliu după ce recent a revenit din Italia. Joi, el a făcut febră și vineri, probele au confirmat prezența COVID-19.  

„A fost confirmat un nou caz pozitiv în urma testului pentru Coronavirus (COVID-19), respectiv un bărbat de 40 de ani din Hunedoara. Persoana se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, întrucât a revenit în țară din Italia (Bergamo). În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce bărbatul a manifestat febră. Bărbatul va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara și a fost declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact”, potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică.

Acesta este cel de al doilea caz de îmbolnăvire cu coronavirus înregistrat vineri, după ce pe parcursul zilei a ieșit pozitiv și testul unui sucevean. Până în prezent, în România sunt confirmate 9 cazuri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cea mai mare evaziune fiscală cu criptomonede: ANAF intervine

0
Inspectorii ANAF au identificat în luna mai a acestui an la un singur agent economic, venituri de peste 100 milioane de lei provenind din tranzacţii cu monede virtuale care au fost omise de la declarare. CITEŞTE ŞI: Nicușor Dan refuză...