luni, iunie 17, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăLudovic Orban a anunţat data alegerilor locale

Ludovic Orban a anunţat data alegerilor locale

-

Premierul Ludovic Orban a anunţat că alegerile locale vor avea loc, cel mai probabil, pe data de 14 iunie, acestea neputând fi organizate în 31 mai sau 7 iunie, atunci când sunt sărbători creştine.

Potrivit lui Orban, cel mai probabil alegerile locale vor fi organizate la jumătatea lunii unie, iar cele parlamentare anticipate ar putea în perioada 15 – 30 iunie.

„Ar fi o impietate față de creștini să stabilim data alegerilor pe 31 mai și pe 1 iunie. Ca atare, cel mai probabil, alegerile vor fi în jurul datei de 14, maxim 21 (iunie – n.r.), plecând și de la jurămintele depuse de autoritățile locale, care de regulă au fost depuse după 20 iunie 2016. Deci dacă sunt alegeri în data de 14 mi se pare o dată super rezonabilă. În iunie. În mai nu putem organiza decât pe 24 mai. Sigur că eu m-aș bucura să organizăm în 24 mai, pentru că aniversăm 145 de ani de la înființarea PNL”, a spus Ludovic Orban.


Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şedinţă a Coaliţiei pentru a stabili dacă algerile prezidenţiale mai au loc în septembrie

0
Liderii PSD și PNL vor stabili miercuri, într-o ședință a coaliției, data alegerilor prezidențiale. Liberalii pledează pentru organizarea acestora la sfârșit de an, în noiembrie-decembrie.Preşedintele PSD Vaslui, la un pas să ia la bătaie jurnaliştii: La o nuntă nu...