miercuri, mai 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDaniel Chițoiu, pus sub învinuire pentru ucidere din culpă în accidentul în...

Daniel Chițoiu, pus sub învinuire pentru ucidere din culpă în accidentul în care două persoane au murit

-

Fostul ministru Daniel Chițoiu a fost pus oficial sub învinuire pentru ucidere din culpă în dosarul accidentului în urma căruia două persoane au murit.

„A fost pus sub învinuire în dosarul de ucidere din culpă”, a spus procurorul Arsene Cătălin, pentru Mediafax.

Daniel Chițoiu a plecat de la audieri, fără să facă prea multe declarații. Întrebat de jurnaliști dacă vorbea la telefon în momentul impactului, el a răspuns că „Nu”.

Pe 26 decembrie, Daniel Chițoiu a fost implicat într-un accident rutier pe DN 7, în localitatea Zamfirești din județul Argeș. El conducea o mașină Audi și s-a lovit frontal cu un autoturism Logan. În urma impactului puternic, o femeie de 73 de ani și un bărbat de 82 de ani au murit.

CITESTE SI : Fostul ministru Daniel Chițoiu va fi externat. El va fi audiat în dosarul în care doi soți și-au pierdut viața

Răsturnare de situație în cazul accidentului în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chițoiu. Ce spun martorii

Daniel Chițoiu, membru în conducerea ALDE, ar fi intrat cu mașina pe contrasens, în timp ce vorbea la telefon. Daniel Chițoiu a ajuns la spitalul Floreasca având mai multe coaste rupte. El a fost externat pe data de 2 ianuarie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şedinţă de URGENŢĂ a Coaliţiei: Nu mai sunt bani!

0
Coaliția de guvernare PNL-PSD se pregătește să discute o Ordonanță de Urgență (OUG) ce vizează majorări salariale pentru anumite categorii de bugetari, cu un impact bugetar estimat la 1,2 miliarde lei. Ministrul Marcel Boloș a calculat această sumă, care...