miercuri, iunie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMall închis de Protecția Consumatorului, din cauza gândacilor

Mall închis de Protecția Consumatorului, din cauza gândacilor

-

Protecţia Consumatorilor a decis închiderea temporară a celui mai mare mall din Târgu Mureş, Shopping City, după ce inspectorii au depistat gândaci și alimente expirate.

În urma unei reclamații depuse la sediul CJPC Mureş, comisarii au desfăşurat o amplă acţiune de control la mai mulţi operatori economici – prestatori de servicii alimentare din complexul Shopping City din Târgu Mureş.

În patru unităţi de alimentaţie publică s-au depistat gândaci în spaţiile de depozitate a materiilor prime şi producţie, precum şi în spaţiile adiacente (holuri, oficii de depozitare a materialelor de curăţenie, diverse anexe, etc.).

Pentru întregul complex Shoppig City Târgu Mureş s-a dispus măsura de oprire temporară până la remedierea deficienţelor. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 20.000 lei, a anunţat CJPC Mureş.

De asemenea, comisarii mai constatat şi alte deficienţe, precum: lipsa capacelor la coşurile pentru reziduuri, paie – pentru băuturi – şi şerveţele neambalate individual, neprotejate împotriva contaminării, lipsa graficelor pentru schimbarea uleiurilor uzate, nerespectarea compatibilităţilor în utilajele frigorifice la depozitarea/păstrarea alimentelor, recipiente cu sosuri fără data limită de consum.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

OFICIAL: Mark Rutte, numit şef al NATO! Iohannis vizase postul

0
Cele 32 de state membre ale NATO au decis, miercuri, nominalizarea premierului olandez Mark Rutte în postul de secretar general al Alianţei. CITEŞTE ŞI: Învățământul dual, variantă de luat în calcul pentru absolvenții clasei a VIII-a Ambasadorii statelor membre au oficializat...