joi, mai 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRona Hartner, înmormântată la Cimitirul Bellu

Rona Hartner, înmormântată la Cimitirul Bellu

-

Rona Hartner a murit pe 23 noiembrie. Artista a dus o luptă lungă cu o boală grea, pe un pat din spital din Franța. Miercuri, trupul neînsuflețit a ajuns în ţară şi a fost depus la capela Cimitirului Bellu Catolic.

CITEŞTE ŞI: Rona Hartner a murit: Anunţul dramatic făcut de sora artistei

Slujba de înmormântare a Ronei Hartner a început. Preotul a citit o predică pentru sufletul adormit și s-a rugat ca regretata artistă să-și găsească liniștea. Zeci de oameni sunt prezenți în biserică și își iau adio de la actriță.

Rona Hartner a fost aplaudată pentru ultima dată. Sicriul a fost luat pe brațe și dus în biserică, unde urmează slujba de înmormântare. Familia și apropiații sunt la căpătâiul cântăreței, pentru a-și lua rămas bun de la ea. Rita, fiica vedetei, este nelipsită de lângă mama ei. Tânăra sta alături de tatăl. A fost zărită cu un zâmbet pe buze, cel mai probabil respectând dorința mamei ei.

S-a luptat cu o boală grea

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani. În urma ei a rămas o familie îndurerată care o va conduce pe ultimul drum, vineri, de Ziua Națională a României. Actrița a murit împăcată, cu zâmbetul pe buze, a povestit sora ei. Rona Hartner se află depusă la capela Cimitirului Bellu Catolic. Iar cei care au cunoscut-o și au admirat-o își pot lua rămas-bun de la ea.

Printre cei prezenţi s-a numărat și Fanfara Zece Prăjini, alături de care Rona Hartner a cântat. La ora 10 dimineața, artiștii au venit și au cântat la priveghi, emoționându-i până la lacrimi pe oameni.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cea mai mare evaziune fiscală cu criptomonede: ANAF intervine

0
Inspectorii ANAF au identificat în luna mai a acestui an la un singur agent economic, venituri de peste 100 milioane de lei provenind din tranzacţii cu monede virtuale care au fost omise de la declarare. CITEŞTE ŞI: Nicușor Dan refuză...