vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPremierul Marcel Ciolacu a dispus controale în toate centrele de bătrâni după...

Premierul Marcel Ciolacu a dispus controale în toate centrele de bătrâni după ororile descoperite în Ilfov

-

Premierul Marcel Ciolacu spune, după cazul vârstnicilor maltratați în cămine din Voluntari, că s-a dispus deja un control la toate centrele de bătrâni.

CITEŞTE ŞI: De ce a plecat Ciolacu în Germania cu un avion de linie: Pariul vieţii mele!

Întrebat, miercuri, la Berlin, despre cazul vârstnicilor maltratați în cămine din Voluntari, Ciolacu a spus: „Am discutat deja cu 2 miniștri. Cred că se impune un control al statului român la toate căminele de bătrâni, să vedem dacă este un caz izolat sau este ceva mai de amploare”.

„Deja s-a impus acest control”, a adăugat prim-ministrul.

24 de persoane reţinute

24 de persoane au fost reținute și două au primit control judiciar după ce a ieșit la iveală cum aproximativ 100 de vârstnici erau ținuți în condiții inimaginabile, flămânzi și fără îngrijire medicală, de două grupuri infracționale.

În urma unei operațiuni de amploarea a Poliției și a procurorilor DIICOT, în trei azile din Ilfov au fost găsite persoane supuse unor rele tratamente.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cea mai mare evaziune fiscală cu criptomonede: ANAF intervine

0
Inspectorii ANAF au identificat în luna mai a acestui an la un singur agent economic, venituri de peste 100 milioane de lei provenind din tranzacţii cu monede virtuale care au fost omise de la declarare. CITEŞTE ŞI: Nicușor Dan refuză...