joi, mai 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăMinistrul Bode are de plătit o factură la energie de 1700 de...

Ministrul Bode are de plătit o factură la energie de 1700 de lei: „Stau în chirie, speranțele mele de a beneficia de compensare sunt zero”

-

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, spune că pe luna decembrie a primit facturi la energie electrică și gaze naturale de aproximativ 1700 de lei, pentru luna decembrie, față de 300 lei anterior.

„Mi-a venit factura la energie (pe decembrie – n.red.). Eu stau în chirie aici. M-am uitat și eu pe luna septembrie. Aveam undeva la energie electrică, gaze naturale 300 și ceva de lei. Și cu îngrijorare m-am uitat la factura de pe luna decembrie – undeva la 1700 de lei energie electrică și gaze naturale.

Menționez faptul că contractul este pe proprietar și proprietarul este persoană juridică, așadar speranțele mele de a beneficia proprietarul de o compensare sunt zero”, a afirmat Lucian Bode, în cadrul conferinței de presă de joi la Guvern.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cea mai mare evaziune fiscală cu criptomonede: ANAF intervine

0
Inspectorii ANAF au identificat în luna mai a acestui an la un singur agent economic, venituri de peste 100 milioane de lei provenind din tranzacţii cu monede virtuale care au fost omise de la declarare. CITEŞTE ŞI: Nicușor Dan refuză...