luni, iunie 17, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalCîţu, despre certificatul COVID: „Nu este mort...din păcate nu a fost susţinut...

Cîţu, despre certificatul COVID: „Nu este mort…din păcate nu a fost susţinut de partenerii de coaliţie”

-

Președintele PNL, Florin Cîțu, atacă PSD și spune că responsabilitatea pentru neadoptarea certificatului verde la locul de muncă le aparține deoarece nu au susținut proiectul de lege depus în Parlament. „ Din păcate, nu a fost susținut de actualii parteneri de coaliție”, a afirmat Cîțu.

„Există un proiect de lege în Parlamentul României care a făcut să ducă rata de vaccinare din nou la 100.000 de persoane pe zi. (Proiectul – n.r.) nu este mort, este la Camera Deputaților. Din păcate, nu a fost susținut de actualii parteneri de coaliție atunci când a fost în Parlamentul României. Eu în continuare cred că este varianta de compromis cea mai bună dacă se dorește în coaliție. Nu pot doar eu singur să-l susțin. Noi l-am votat atunci, din păcate la Senat a avut acel rezultat”, a declarat Florin Cîțu.

Liderul PNL a mai adăugat că proiectul beneficiază de susținerea a doar partide din coaliție, PNL și UDMR.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Năstase, atac la Băsescu: Elena Udrea face închisoare în locul lui!

0
Fostul premier Adrian Năstase a declarat că Elena Udrea face închisoare în locul lui Traian Băsescu în cazul „genților cu bani" legat de finanțarea la campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2009. CITEŞTE ŞI: Simion se vede preşedinte. Ce va...